5th ELEMENT najbolje gasi žeđ po ljetnim vrućinama

Vrućine bude žeđ, a pivo ga izvrsno gasi! Bez dvojbe, pivo je piće u kojem se može uživati tijekom cijele godine. Da mi je netko prije samo 2 godine rekao da ću ovako nešto napisati, rekla bih da nije normalan jer sam doista „friški“ pivopija i imala sam sreću pa je moja pivska avantura započela baš s pivom 5th Element, najboljom u našim krajevima.
Zimi nas grije, a ljeti izvrsno rashlađuje u što sam se osobno uvjerila i imam na stotine tisuća svjedoka 🙂
Pije se u dobrom društvu, nakon posla, uz roštilj ili na plaži. Nebrojeno je situacija u kojima posegnemo za ovim žuto-zlatnim napitkom, a svi koji su probali craft piva znaju da je to posebno iskustvo jer upravo su ta piva proizvedena od biranih sastojaka, danas imaju kultni status, pomodna su i obožavana, punog okusa i aroma. Priznajem da sam upravo zbog craft piva postala pravi pivopija i uživam u njihovim aromama.

Osim što su craft piva iznimno ukusna, postoji i puno opravdanih razloga za popiti pivo, jer ono, ako se konzumira umjereno, može imati mnogo pozitivnih učinaka. Osim što doprinosi ljepoti kože i kose, pomaže u smanjenju lošeg kolesterola, smanjuje stres, pa time opušta, a koristi se i u kuhinji u izradi i pripremi raznih slatkih i slanih delicija. Ovo također mogu potvrditi iz iskustva i većina će se složiti sa mnom! Umjerenost je inače recept za lijep i zdrav život, a kada tome dodamo konzumaciju craft piva proljepšamo se, zdraviji smo i veseliji 🙂 A o delicijama da ne govorim jer svi koji me prate dobro znaju koliko uživam pripremati upravo delicije s craft pivama 5th Element, i slane i slatke.

Ono što je mene posebno oduševilo kod branda 5th Element jest njihova priča. Jeste li znali da njihov brand objedinjuje četiri osnovna elementa – vatru, zemlju, vodu i zrak? Oni predstavljaju slad, hmelj, vodu i kvasac, a kako bi se stvorila prava čarolija okusa i besprijekorna receptura, ovom je pivu dodan još jedan, a ujedno i najbitniji sastojak – ljubav. Ovaj element je okosnica cijele linije i označava ljubav majstora pivara prema tekućem zlatu – pivu. A kako ja ne mogu zamisliti život bez ljubavi, logično je bilo da uživam u svim elementima objedinjenim upravo ljubavlju i budem sretna, vesela, lijepa i bez lošeg kolesterola! Naravno, samo umjereno 🙂

Osim ljubavi, ovo pivo sadrži prirodnu meku izvorsku vodu s obronaka parka prirode Papuk te kvalitetne hrvatske sirovine, bez aditiva i konzervansa. Osvježava i svojim bogatim aromama pruža pravi pivski užitak.

Zato su Aba, Lela, Stout 4.2, I-Ipa, Gerweiss, Voodoo, Bonner, Whey beer, Cannabeer, Weissberry, Bart piva koja će vam ovo ljeto najbolje utažiti žeđ!

Sa velikim ću vam zadovoljstvom  u sljedećim pričama o ovom fenomenalnom pivu, predstaviti svaku pivu posebno. Do tada ne budite žedni i čitamo se ubrzo. Pivili!

 

 

 

    Call to action banner image
    x

    Lost Password