Ako vam je dosta pekara i sendviča, želite napraviti promjenu, trebate nove ideje, imate volju za nove navike, onda ste na pravom mjestu. U mjesec dana ukupno 4 radionice, recepti i priprema svih obroka u danu, predavanje nutricionista i fenomenalno iskustvo, ono su što ćete dobiti ukoliko krenete sa mnom u ovu avanturu.

Akademija je namijenjena svima koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje.

Zdrava hrana je, prema rječniku Cambridge Universitya, ona za koju se vjeruje da je dobra za ljudsko zdravlje jer ne sadrži umjetne kemikalije niti previše šećera ili masti. Sada kada to znamo i dalje ostaje pitanje što pripremiti za doručak, ručak i večeru te što za desert. Za ova pitanja istraživanja kažu da su najteža stoga sam odlučila dati vam odgovore i pomoći s planiranjem i kuhanjem u zdravijoj varijanti. A pri tome ćemo zajedno probuditi svijest o hrani koja u sebi krije veliku moć obnove i zaštite organizma. Zajedno ćemo zakoračiti u novi svijet prepun divnih okusa i mirisa s jednostavnim obrocima koji će vam pružiti bolju kvalitetu života.

Možete doći sami ili u paru, budite inspiracija članu obitelji, prijateljima ili kolegama s posla. Ako niste znali, kuhanje ima i terapijski učinak jer nas dovodi u potpunu povezanost s trenutkom i tako čistimo um od svih dnevnih obaveza, zadataka i briga koje nas tište. Uz to, pomaže da napravimo preokret u prehrambenim navikama i vašem odnosu prema hrani, prema sebi i prema drugima. Veselimo se zajedničkoj terapiji!

Za Akademiju smo pripremili i poklon bonove pa dragu osobu možete iznenaditi ovim poklonom i pomoći joj da napravi prvi korak prema kvalitetnijem životu.

Koncept je radni što znači da nakon upoznavanja i uvoda podijelimo recepte te sami pripremate obroke na radnim jedinicama koje su potpuno opremljene. Sve opušteno uz pripremljene recepte, jela su jednostavna i ukusna tako da ćete uživati svim čulima. Kuhate u paru tako da ćete, ukoliko dođete sami, steći nova poznanstva.

Na Akademiji će nam se pridružiti dipl. ing. preh. teh. Alma Bunić, licencirani nutricionist https://www.almabunic.com/ koju svakim danom oduševljava koliki je utjecaj hrane i životnog stila na naše zdravlje. Upravo je to razlog njezine predanosti svom poslu punih 14 godina. Njezina je misija ljubav prema ljudima i želja da im pomogne. Sada vam je jasno zašto sam odabrala baš Almu da nam prenese svoje znanje o hrani, njezinoj važnosti i svim ključnim pitanjima na koja tražimo odgovor u bespućima interneta. Ovdje ćete dobiti sve odgovore na jednom mjestu, i još mnogo više.

Akademija se sastoji od 4 dolaska u trajanju 2,5-3 sata (svaka srijeda).

1. ZDRAVI DORUČAK – krećemo s pripremom jutarnjih obroka prema pripremljenim receptima, na kraju zajedno degustiramo i kući nosite sve što ostane. Svatko priprema različite obroke, recepte svima šaljem na mail sljedeći dan. Od domaće granole, preko nutelle, proteinskog kruha, najkremastije zobene kaše do domaćih tortilja i zdravih namaza, okusi su koje ćete poželjeti svako jutro i pekare će vrlo brzo ući u povijest.
2. ZDRAVI RUČAK – na drugom dijelu Akademije pripremat ćemo jednostavne i zdrave obroke idealne za ručak, isprobati razne namirnice i kombinacije, saznati nešto novo, oduševiti se novim okusima. Na kraju slijedi degustacija pripremljenim jela (svatko kuha drugačija jela) tako da to bude prava mala gozba i kući opet nosite sve što ostane, a što će dobro doći za sljedeći dan. Recepte također šaljem mailom nakon radionice
3. ZDRAVA VEČERA – u trećem dijelu Akademije već ćemo biti iskusniji, znatiželji i spremni na nova iskustva i okuse. Riješit ćemo dilemu što večerati, zašto baš određene namirnice i koje količine su preporučljive. Doslovno ćemo se igrati raznim namirnicama, naučiti kako si olakšati pripremu obroka unaprijed i olakšati svakodnevni život. Nakon pripreme degustiramo, a recepte šaljem mailom svim polaznicima.
4. ZDRAVI DESERTI – zadnjim i najslađim dijelom Akademije zaokružit ćemo priču i svi ćete biti spremni samostalno kupovati, organizirati i pripremati obroke bez puno muke i nauke. Slatkog se ne želimo odreći pa neka onda vaši deserti budu zdraviji, zasitniji, a jednostavni i ukusni. Ponosit ćete se novim znanjima i oduševiti kako svoje, tako i nepce svojih ukućana, a gosti će hrliti da probaju sve što znate.

Akademija se održava u prostoru Enzite na Zagrebačkom velesajmu gdje je lako doći autom ili gradskim prijevozom.

CIJENA:

Cijena Akademije / 4 radionice: 250€ – 1.883.63 kn

Popust za dolazak u paru: 450€ – 3.390,53 kn

Prijave i dokaze o uplati molimo poslati na mail info@pricejednekuhace.hr

Važne napomene:

Termine popunjavamo po redoslijedu rezervacije/uplate.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE AKADEMIJE

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA AKADEMIJE – Akademija može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin Akademije.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje Akademije, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka Akademije, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na Akademiju, uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na Akademije u novim terminima.

Polaznici koji su Akademiju dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI:

Draga Marina,

Hvala i tebi na predivnom iskustvu. Tvoji recepti su svaki dan na menu-u u različitim varijantama.
Rijetko čemu sam se veselila u zadnje vrijeme, kao terminima kuhanja s tobom na Akademiji zdravih obroka.
Topla, obiteljska atmosfera, uz veselo i dinamično kuhanje svih polaznika, može samo oplemeniti slobodno vrijeme. Poseban doživljaj je zajedničko isprobavanje svih jela, a i moji ukućani su strpljivo čekali novosti i okuse.
Naučila sam koristiti neke nove začine i namirnice, te uvela potpuno novi princip kuhanja i pripreme kruha u svom domu.
Veselim se novim susretima i novim pričama tvoje kuhače, jer se vidimo opet sigurno!!! 😍
Nataša

Draga Marina,
puno hvala na neizmjernoj inspiraciji, idejama, čudesnim okusima, dobroj zabavi i pozitivnoj atmosferi!
Uvijek dobijem puno informacija o zdravim i ukusnim namirnicama s kojima radimo razne divote koje svatko može napraviti uz malo truda i puno volje. Uz kćer koja kuha sa mnom i to sve upija, s veseljem odlazimo kući.
To me svaki put veseli!
Kuhanje doista povezuje ljude!
Do sljedećeg susreta,
šaljem puno zagrljaja i pozdrava!
Iva

Draga Marina,
Nikako naći vremena da se javim s dojmovima. Puno hvala na predivnim radionicama. Doris i ja smo se super provele, upoznale neke divne ljude i prejele. Hvala tebi što si nam dala uvid u to kako kuhanje može biti zabavno, jednostavno, ukusno i zdravo. I hvala što si nas pustila u svoju divnu obitelj, vraćamo se opet i jedva čekamo.
Pusa!
Ivana K.

Draga Marina,
akademija je bila savršena… ni jednu drugi riječ ne moram reći. Sve je bilo jako zanimljivo, atmosfera odlična i vi kao domaćini izuzetno ljubazni i pristupačni. Veselimo se božićnoj radionici i daljnjim druženjima:)
Dorotea P.

PRIJAVITE SE

    Call to action banner image
    x

    Lost Password