Akademija zdravih obroka

PRIJAVI SE NA AKADEMIJU ZDRAVIH OBROKA – 4 VOĐENE RADIONICE S NAJVIŠE TRANSFORMACIJA

Akademija zdravih obroka donijela je do sada najveći broj velikih promjena našim polaznicima i zato smo odlučili nastaviti s programom kako bi što više vas motivirali na promjenu prehrane.
Ako vam je dosta pekara i sendviča, želite napraviti promjenu, trebate nove ideje, imate volju za nove navike, onda ste na pravom mjestu.

GLAVNI CILJ AKADEMIJE:
Naučiti pripremati zdrave obroke, od doručka do deserta, na jednostavan i zanimljiv način. Dobro se organizirati te uštedjeti vrijeme i novac.

ŠTO SADRŽI AKADEMIJA:
4 modula = 4 dolaska jednom tjedno u trajanju 2,5 sata
I modul – doručak; II modul – ručak; III modul – večera i IV modul – desert
U mjesec dana ukupno 4 radionice, recepti i priprema svih obroka u danu, predavanje nutricionista i fenomenalno iskustvo, ono su što ćete dobiti ukoliko krenete sa mnom u ovu avanturu.

KOME JE NAMIJENJENA AKADEMIJA:
Akademija je namijenjena svima koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje.

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ.
Za prijave u paru ostvaruješ popust!
Roditelj koji dolazi sam na radionicu možete dovesti dijete gratis!

Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije početka dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

 

TKO JE GOST NA AKADEMIJI:
Na Akademiji će nam se pridružiti dipl. ing. preh. teh. Alma Bunić, licencirani nutricionist https://www.almabunic.com/ koju svakim danom oduševljava koliki je utjecaj hrane i životnog stila na naše zdravlje. Upravo je to razlog njezine predanosti svom poslu punih 14 godina. Njezina je misija ljubav prema ljudima i želja da im pomogne. Sada vam je jasno zašto sam odabrala baš Almu da nam prenese svoje znanje o hrani, njezinoj važnosti i svim ključnim pitanjima na koja tražimo odgovor u bespućima interneta. Ovdje ćete dobiti sve odgovore na jednom mjestu, i još mnogo više.

CIJENA:

Cijena Akademije / 4 radionice: 300€
Popust za dolazak u paru: 500€

Prijave i dokaze o uplati molimo poslati na mail info@pricejednekuhace.hr

ZA AKADEMIJU MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje https://pricejednekuhace.hr/poklon-bonovi/ unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

VAŽNE NAPOMENE:
Termine popunjavamo po redoslijedu rezervacije/uplate. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE AKADEMIJE
REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.
OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA AKADEMIJE – Akademija može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin Akademije.
OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.
POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje Akademije, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka Akademije, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na Akademiju, uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na Akademije u novim terminima.

Polaznici koji su Akademiju dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI:

Draga Marina,

Hvala i tebi na predivnom iskustvu. Tvoji recepti su svaki dan na menu-u u različitim varijantama.
Rijetko čemu sam se veselila u zadnje vrijeme, kao terminima kuhanja s tobom na Akademiji zdravih obroka.
Topla, obiteljska atmosfera, uz veselo i dinamično kuhanje svih polaznika, može samo oplemeniti slobodno vrijeme. Poseban doživljaj je zajedničko isprobavanje svih jela, a i moji ukućani su strpljivo čekali novosti i okuse.
Naučila sam koristiti neke nove začine i namirnice, te uvela potpuno novi princip kuhanja i pripreme kruha u svom domu.
Veselim se novim susretima i novim pričama tvoje kuhače, jer se vidimo opet sigurno!!! 😍
Nataša

Draga Marina,
puno hvala na neizmjernoj inspiraciji, idejama, čudesnim okusima, dobroj zabavi i pozitivnoj atmosferi!
Uvijek dobijem puno informacija o zdravim i ukusnim namirnicama s kojima radimo razne divote koje svatko može napraviti uz malo truda i puno volje. Uz kćer koja kuha sa mnom i to sve upija, s veseljem odlazimo kući.
To me svaki put veseli!
Kuhanje doista povezuje ljude!
Do sljedećeg susreta,
šaljem puno zagrljaja i pozdrava!
Iva

Draga Marina,
Nikako naći vremena da se javim s dojmovima. Puno hvala na predivnim radionicama. Doris i ja smo se super provele, upoznale neke divne ljude i prejele. Hvala tebi što si nam dala uvid u to kako kuhanje može biti zabavno, jednostavno, ukusno i zdravo. I hvala što si nas pustila u svoju divnu obitelj, vraćamo se opet i jedva čekamo.
Pusa!
Ivana K.

Draga Marina,
akademija je bila savršena… ni jednu drugi riječ ne moram reći. Sve je bilo jako zanimljivo, atmosfera odlična i vi kao domaćini izuzetno ljubazni i pristupačni. Veselimo se božićnoj radionici i daljnjim druženjima:)
Dorotea P.

PRIJAVITE SE

    Call to action banner image
    x

    Lost Password