BeeVenom touch – linija proizvoda o kojoj svi zuje!

U prekrasnom parku restorana Botanist u Zagrebu, diplomirani agronom Tvrtko Matijević  na neobičan je način predstavio svoju liniju proizvoda  BeeVenom touch u kojoj je glavni sastojak pčelinji otrov i objasnio nam zašto je skuplji i od zlata! 

 

Na ideju o pokretanju branda prirodne kozmetike s pčelinjim otrovom došao je dugogodišnjim istraživanjem, razvijajući najbolju tehnologiju za sakupljanje ove blagotvorne sirovine što mu omogućava proizvodnju najkvalitetnijeg pčelinjeg otrova s čak 70% melitina (protein koji je zaslužan za sve blagodati pčelinjeg otrova) u Hrvatskoj. 

Isprva je pčelinji otrov kao sirovinu uspješno plasirao na brojna strana tržišta, a protekle se godine taj vrhunski proizvod odlučio staviti i u tri jedinstvena beauty proizvoda (krema za masažu, krema za lice i krema protiv celulita), čije djelovanje ima odlične rezultate. Ono što je jako važno za napomenuti, a što je Tvrtko objasnio na ovoj promociji,  je da se procesi kojima se podvrgavaju svi proizvodi pažljivo nadziru u pogledu sigurnosti i djelotvornosti. Prilikom prikupljanja pčelinjeg otrova koriste se najnovije tehnologije koje su potpuno sigurne za pčelice tako da im se ne naudi, a njihov žalac ostaje netaknut. Sav otrov prikupljen je etičnim praksama te se tako maksimalno poštuje najsnažniji i najkvalitetniji proizvod prirode.

 

“O blagodati pčelinjeg otvora zna se  već tisućama godina. On je prirodni lijek koji, ovisno o vrsti primjene, pomaže protiv bolova kod mnogobrojnih bolesti kao što su multipla skleroza, artritis, išijas te sportske povrede. Pčelinji je otrov jedna od najjačih supstancija koja poboljšava mikrocirkulaciju krvi, a ima i protutumorska i protuupalna djelovanja. Koristi se i kao prirodni botoks jer potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina” – rekao je Tvrtko stojeći ispred košnice u kojoj su pčelice predano radile svoj posao. Pokazujući koliko su vrijedne, ali i kako proizvodi košnice koriste čovjeku, Tvrtko je sa svojim timom za vrijeme promocije poslužio i kolače sa svježe vrcanim medom i popularnu Medica Boombar likera. 

Po čemu je bend BeeVenom touch toliko poseban? 

Ime je kreirano kao ilustracija stvarnog dodira prirode (uboda pčele) koji potrošači tih proizvoda i osjete. BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije. Uz pomoć hrvatskih i ruskih znanstvenika, razvijena su tako tri proizvoda, odnosno, tri kreme na bazi pčelinjeg otrova.

BeeVenom touch krema za masažu jedna je od najpotentnijih ljekovitih krema za masažu. Namijenjena je za olakšanje i masažu zglobova i mišića te kod tegoba uzrokovanih sportskim ozljedama, istegnutih tetiva ili od rada za računalom. Pčelinji otrov utkan u kremu ima višestruke učinke – poboljšava prokrvljenost i pokretljivost zglobova, dok melitin, kao glavni peptid pčelinjeg otrova, pospješuje ublažavanje tegoba. Primjenom na bolnom mjestu, krema ubrzava mikrocirkulaciju krvi i do 200 puta, stoga brzo donosi olakšanje, ublažava bol i pospješuje dotok krvi. Pčelinji otrov u kombinaciji s drugim aktivnim sastojcima pridonosi poboljšanju općeg stanja tijela.

BeeVenom touch krema za lice s pčelinjim otrovom potiče mikrocirkulaciju za svjež izgled lica, smanjuje vidljivost postojećih bora te sprječava nastanak novih. Uz protuupalno i antivirusno djelovanje, ova inovativna formulacija i kombinacija djelatnih tvari i pčelinjeg otrova njeguje kožu i poboljšava njen izgled, a redovitom primjenom ten održava svježim i mladenačkim.

BeeVenom touch anticelulitna krema za tijelo sadrži kombinaciju pčelinjeg otrova i kofeina čije sinergijsko djelovanje njeguje kožu s masnim naslagama i celulitom. Kofein svojim djelovanjem uništava masno tkivo, dok pčelinji otrov potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, potiče mikrocirkulaciju krvi, pomaže u održavanju vitke linije te kožu ostavlja glatkom, toniranom i mekom.

Gdje kupiti? 

BeeVenom touch kozmetiku možete kupiti ljekarnama u sklopu Oktal Pharme, u Tvornici zdrave hrane, na službenom webu beevenomtouch.com te na beauty webshopu izvorno.hr.

Foto: Nikola Zoko

    Call to action banner image
    x

    Lost Password