Kuhamo s pivom i večeraKako drugačije obilježiti praznik ljubavi nego ićem i pićem jer ljubav ide kroz želudac!

Valentinovo stiže pa smo odlučili pripremiti nešto drugačije, tečaj pripreme jela s pivom i večeru na kojoj ćemo se bolje upoznati, družiti, dobro jesti i još bolje piti!

Iznenadite dragu osobu, izvucite iz kuće usamljene i dovedite ih k nama, bit će zabavno i veselo.

U ovu vas avanturu vodim zajedno s Pivovarom Medvedgrad koja će se pobrinuti za najbolje pivo, a kući nećete otići praznih ruku. Svakog polaznika, osim novog iskustva i raja za nepce, očekuje i poklon!

GLAVNI CILJ: Na tečaju ćete kuhati prema mojim receptima, svaki par kuha drugačija jela. Dobro se zabavljamo, družimo i na kraju večeramo pripremljena jela.

KOLIKO TRAJE TEČAJ: 3 sata

Imamo dovoljno vremena za kuhanje, večeru i druženje.

ŠTO KUHAMO:

Hot dog s kobasicama pečenim u pivu i umakom od piva, juhu od ljubičastog luka s pivom, palačinke s pivom, chilli s pivom, kruh s pivom, tjesteninu u umaku od piva, kuhano pivo, liker od piva i još puno toga…

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA:
1 odrasla osoba – 70€ 
2 odrasle osobe  – 130€ 

ZA OVAJ TEČAJ MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje https://pricejednekuhace.hr/poklon-bonovi/ unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

 PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim

terminima. Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu

pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI:

Doris B. (28)
Draga Marina!

bilo je divno! Fenomenalna energija, druženje i hrana. Došla sam iz znatiželje i želje da isprobam i naučim nešto novo, a prijatelj i ja složili smo se da bi takvih druženja petkom navečer trebalo biti više i češće!
Pivo i hrana su jednostavno nepogrešiva kombinacija 😊

Vidimo se ponovno i jedva čekamo!

POKLON BONOVI ZA JEDNU ILI DVIJE OSOBE:

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password