Kako drugačije obilježiti praznik ljubavi nego ićem i pićem jer ljubav ide kroz želudac!

Valentinovo stiže pa smo odlučili pripremiti nešto drugačije, radionicu pripreme jela s pivom i večeru na kojoj ćemo se bolje upoznati, družiti, dobro jesti i još bolje piti!

Iznenadite dragu osobu, izvucite iz kuće usamljene i dovedite ih k nama, biti će zabavno i veselo.

Znamo da je pivo zabavno za piti, a još je zabavnije kuhati s njim i baš zato vas u ovu avanturu vodim zajedno s Pivovarom Medvedgrad koja će se pobrinuti za najbolje pivo, a kući nećete otići praznih ruku. Svakog polaznika, osim novog iskustva i raja za nepce, očekuje i poklon!

Sladokusci istančanog nepca, znatiželjni i otvoreni za nove okuse i kombinacije, prijavite se i uživajte s nama.

Zajedno ćemo kuhati, sljubljivati namirnice i pivo, degustirati za vrijeme i nakon kuhanja te će vaše gurmansko iskustvo biti cjelovito i postati ćete pravi stručnjaci u pripremi jela s pivom! Nakon prvog dijela u kojem svatko od vas priprema drugačije jelo, slijedi večera na kojoj ćemo degustirati, sljubljivati, uživati svim čulima i dobro se upoznati!

Kuhati ćemo:

Hot dog s kobasicama pečenim u pivu i umakom od piva
Juhu od ljubičastog luka s pivom
Palačinke s pivom
Rebrica u marinadi od piva
Chilli s pivom
Kruh s pivom
Široke rezance u umaku od piva
Piletinu pečenu u pivu
Sendviče s trganom piletinom

I još toga…

Na radionici ćete dobiti:

Novo iskustvo
Dobru zabavu
Odličnu klopu i pivo
Nova znanja i vještine
Recepte i pivo za kuhanje kod kuće

Upustite se s nama u ovu pivsko gurmansku avanturu i pružite svom nepcu najbolje!

Radionice se održavaju u prostoru Enzite na Zagrebačkom velesajmu gdje je lako doći autom ili gradskim prijevozom.

CIJENA RADIONICE:

1 odrasla osoba – 60€ – 452,07 kn 
2 odrasle osobe  – 104€ – 791,12 kn 

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE RADIONICA

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

MAKSIMALAN BROJ POLAZNIKA – maksimalni broj polaznika za održavanje svake pojedine radionice je 14 osoba, po sistemu 2 osobe – 1 radna jedinica.

MINIMALAN BROJ POLAZNIKA – minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba ili prema trenutnoj odluci organizatora.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA RADIONICE – radionica može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka radionice. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin radionice.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje radionice, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka radionice, biti će ponuđen novi termin radionice. Ukoliko novo ponuđeni termin radionice polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka radionice, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na radionicu uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na radionice u novim terminima.

Polaznici koji su radionicu dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI:

Doris B. (28)
Draga Marina!

bilo je divno! Fenomenalna energija, druženje i hrana. Došla sam iz znatiželje i želje da isprobam i naučim nešto novo, a prijatelj i ja složili smo se da bi takvih druženja petkom navečer trebalo biti više i češće!
Pivo i hrana su jednostavno nepogrešiva kombinacija 😊

Vidimo se ponovno i jedva čekamo!

POKLON BONOVI ZA JEDNU ILI DVIJE OSOBE:

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password