Pivo je zabavno za piti, a još je zabavnije kuhati s njim!
Stručnjaci kažu da je pivo prehrambeni sastojak, a dokaz tome su brojna jela koja ne samo da se sjajno sljubljuju s dobrim pivom, nego im je pivo i ključni sastojak!

Zato se pripremite jer zauvijek je prošlo vrijeme kada je pivo služilo samo da se njime polijeva odojak!

U ovu vas avanturu vodim zajedno s Pivovarom Medvedgrad koja će se pobrinuti za najbolje pivo, a kući nećete otići praznih ruku. Svakog polaznika, osim novog iskustva i raja za nepce, očekuje i poklon: 6-pack pomno odabranih piva!

Sladokusci istančanog nepca, znatiželjni i otvoreni za nove okuse i kombinacije, prijavite se i uživajte s nama.

Zajedno ćemo kuhati, sljubljivati namirnice i pivo, degustirati za vrijeme i nakon kuhanja te će vaše gurmansko iskustvo biti cjelovito i postati ćete pravi stručnjaci u pripremi jela s pivom!
Ako niste znali, pivo se može koristiti u raznim tehnikama kuhanja – od pečenje do pirjanja, prženja, glaziranja, mariniranja te korištenja u umacima i preljevima za salatu.

Zvuči jednostavno što doista i jest uz nekoliko zlatnih pravila, a prvo je da ne stavljate u jelo pivo koje ne biste popili! Također, svijetla i tamna piva razlikuju se u okusu baš poput crnog i bijelog vina stoga je potrebno sljubiti pravo pivo sa određenim jelom. Meso voli marinadu od piva jer preuzima njegov okus, slad u sebi ima šećera i zbog toga omogućava karamelizaciju, a kvasac omekša meso. I još puno toga čuti ćete, vidjeti, doživjeti i naučiti upravo s nama!

Kuhati ćemo:
Hot dog s kobasicama pečenim u pivu i umakom od piva
Juhu od ljubičastog luka s pivom
Palačinke s pivom
Legendarne čvarkuše s pivom
Pivske perece
Gulaš s pivom
Rebrica u marinadi od piva
Chilli s pivom
Kruh s pivom
Široke rezance u umaku od piva
I još toga…

Na radionici ćete dobiti:
1. Novo iskustvo
2. Dobru zabavu
3. Odličnu klopu i pivo
4. Nova znanja i vještine
5. Recepte i 6-pack pivo za kuhanje kod kuće

Na kraju ćemo jela degustirati uz pivo koje smo koristili u pripremi jela čiji će se okusi odlično nadopunjavati.

Upustite se s nama u ovu pivsko gurmansku avanturu i pružite svom nepcu najbolje!

Cijena po osobi iznosi 400,00 kn. Za osobe koje dođu u paru cijena je 600,00 kn.
Radionice se održavaju u prostoru Enzite na Zagrebačkom velesajmu gdje je lako doći autom ili gradskim prijevozom.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE RADIONICA
REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.
MAKSIMALAN BROJ POLAZNIKA – maksimalni broj polaznika za održavanje svake pojedine radionice je 14 osoba, po sistemu 2 osobe – 1 radna jedinica.
MINIMALAN BROJ POLAZNIKA – minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba ili prema trenutnoj odluci organizatora.
OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA RADIONICE – radionica može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka radionice. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin radionice.
OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.
POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje radionice, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.
Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka radionice, biti će ponuđen novi termin radionice. Ukoliko novo ponuđeni termin radionice polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka radionice, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.
Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na radionicu uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na radionice u novim terminima.
Polaznici koji su radionicu dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password