Proljeće nam je stiglo s puno svježeg voća i povrća koje želimo koristiti u prehrani, razigrati se bojama i novim okusima! Naše tijelo želi detox od teške hrane, želi raznovrsnu prehranu, što više zdravih obroka te lagane i brze recepte uz koje ćete manje vremena provoditi u kuhinji, a više vani na svježem zraku.

Što pripremiti za doručak i što kuhati sutra prema istraživanjima dva su najteža pitanja stoga smo odlučili dati vam odgovore i pomoći s planiranjem i kuhanjem u  zdravijoj varijanti. A pri tome ćemo zajedno probuditi svijest o hrani koja u sebi krije veliku moć obnove usporenog organizma koji je nakon duge i hladne zime možda već i zaboravio na raznolike boje, mirise i okuse brojnih plodova.

Kao i u svemu, najvažnije su ideje i organizacija, a pri tome se može i uživati posebno kada je uključena cijela obitelj, od nabavke do kuhanja.
I baš zato je radionica namijenjena i odraslima i djeci, a kako bi potaknula sve veći broj ljudi da se zdravije hrane, bolje organiziraju, što više izbjegavaju brzu i masnu hranu te trajno usvoje nove navike.
Radionice su odlično posjećene i interes je sve veći, a moguće je doći sam, u paru ili s djecom koja se posebno vesele novim okusima. Ako niste znali, kuhanje ima i terapijski učinak jer nas dovodi u potpunu povezanost s trenutkom i tako čistimo um od svih dnevnih obaveza, zadataka i briga koje nas tište. Uz to, pomaže da napravimo preokret u prehrambenim navikama i vašem odnosu prema hrani, prema sebi i prema drugima. Veselimo se zajedničkoj terapiji!

Koncept radionice je radni što znači da nakon upoznavanja i uvoda podijelimo recepte te sami pripremate obroke na radnim jedinicama koje su potpuno opremljene. Bez brige, sve lagano i opušteno, nema natjecanja. Na svakoj radnoj jedinici su po 2 osobe ili maksimalno 3 ukoliko kao roditelj dođete s dvoje djece. Sve recepte dobijete putem e-maila nakon radionice što će vam olakšati daljnju organizaciju obroka, kupovinu i samu pripremu.

Trenutno je zbog epidemiološke situacije broj mjesta ograničen na 14 tako da javite se što prije i osigurajte svoje mjesto! Kuhamo s maskama i dezinficiramo ruke prije početka i tijekom kuhanja.

Radionice se održavaju u prostoru Enzite na Zagrebačkom velesajmu gdje je lako doći autom ili gradskim prijevozom.

Cijena po osobi iznosi 300,00 kn, za roditelje koji dođu s djetetom cijena je 450,00 kn (jedno dijete), a roditelji s dvoje djece će platiti 550,00 kn.
Ako odrasli dolaze u paru, cijena je 550,00 kn.

U cijenu je uključeno: namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i kušanje jela po završetku radionice

Od obroka pripremamo domaću nutellu, proteinski kruh, tortilje od pirovog brašna, tapioka puding, domaću granolu, zobenu kašu, burgere od puretine koji su posebno zanimljivi najmlađima, pizzu od pirovog brašna, juhu od mrkve i krumpira s listićima badema, povrtni gulaš sa slanutkom, salatu od kvinoje s povrćem i orasima, piletinu sa suhim šljivama opijenu šljivovicom, mafine od heljde, mrkve i špinata i još puno toga.

Polaznici dobivaju upute gdje kupiti koje namirnice, koliko pripremljena jela mogu stajati u hladnjaku, kako se organizirati za nekoliko dana unaprijed i kako prilagoditi jela svom ukusu na razne načine.

Mala škola namijenjena je svima koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnijom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE RADIONICA

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

MAKSIMALAN BROJ POLAZNIKA – maksimalni broj polaznika za održavanje svake pojedine radionice je 14 osoba, po sistemu 2 osobe – 1 radna jedinica.

MINIMALAN BROJ POLAZNIKA – minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba ili prema trenutnoj odluci organizatora.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA RADIONICE – radionica može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka radionice. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin radionice.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje radionice, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka radionice, biti će ponuđen novi termin radionice. Ukoliko novo ponuđeni termin radionice polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka radionice, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na radionicu uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na radionice u novim terminima.

Polaznici koji su radionicu dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password