Zdrava hrana je, prema rječniku Cambridge Universitya, ona za koju se vjeruje da je dobra za ljudsko zdravlje jer ne sadrži umjetne kemikalije niti previše šećera ili masti. Sada kada to znamo i dalje ostaje pitanje što pripremiti za doručak i što kuhati sutra. Za ova pitanja istraživanja kažu da su najteža stoga smo odlučili dati vam odgovore i pomoći s planiranjem i kuhanjem u zdravijoj varijanti. A pri tome ćemo zajedno probuditi svijest o hrani koja u sebi krije veliku moć obnove i zaštite organizma. Zajedno ćemo zakoračiti u novi svijet prepun divnih okusa i mirisa s jednostavnim obrocima koji će vam pružiti bolju kvalitetu života.

Kao i u svemu, najvažnije su ideje i organizacija, a pri tome se može i uživati posebno kada je uključena cijela obitelj, od nabavke do kuhanja.
I baš zato je radionica namijenjena i odraslima i djeci, a kako bi potaknula sve veći broj ljudi da se zdravije hrane, bolje organiziraju, što više izbjegavaju brzu i masnu hranu te trajno usvoje nove navike.
Radionice su odlično posjećene i interes je sve veći, a moguće je doći sam, u paru ili s djecom koja se posebno vesele novim okusima. Ako niste znali, kuhanje ima i terapijski učinak jer nas dovodi u potpunu povezanost s trenutkom i tako čistimo um od svih dnevnih obaveza, zadataka i briga koje nas tište. Uz to, pomaže da napravimo preokret u prehrambenim navikama i vašem odnosu prema hrani, prema sebi i prema drugima. Veselimo se zajedničkoj terapiji!

Koncept radionice je radni što znači da nakon upoznavanja i uvoda podijelimo recepte te sami pripremate obroke na radnim jedinicama koje su potpuno opremljene. Bez brige, sve lagano i opušteno, nema natjecanja. Na svakoj radnoj jedinici su po 2 osobe ili maksimalno 3 ukoliko kao roditelj dođete s dvoje djece. Sve recepte dobijete putem e-maila nakon radionice što će vam olakšati daljnju organizaciju obroka, kupovinu i samu pripremu.

Trenutno je zbog epidemiološke situacije broj mjesta ograničen na 14 tako da javite se što prije i osigurajte svoje mjesto! Kuhamo s maskama i dezinficiramo ruke prije početka i tijekom kuhanja.

Radionice se održavaju u prostoru Enzite na Zagrebačkom velesajmu gdje je lako doći autom ili gradskim prijevozom.

Cijena po osobi iznosi 300,00 kn, za roditelje koji dođu s djetetom cijena je 450,00 kn (jedno dijete), a roditelji s dvoje djece će platiti 550,00 kn.
Ako odrasli dolaze u paru, cijena je 550,00 kn.

U cijenu je uključeno: namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i kušanje jela po završetku radionice

Od obroka pripremamo domaću nutellu, proteinski kruh, tortilje od pirovog brašna, tapioka puding, domaću granolu, zobenu kašu, burgere od puretine s pecivima od bademovog brašna koji su posebno zanimljivi najmlađima, pizzu od pirovog brašna, juhu od mrkve i krumpira s listićima badema, povrtni gulaš sa slanutkom, salatu od kvinoje s povrćem i orasima, piletinu sa suhim šljivama opijenu šljivovicom, mafine od heljde, mrkve i špinata, juhu od batata s kokosovim uljem, namaz od avokada, hummus, zdrave slastice i još puno toga.

Polaznici dobivaju upute gdje kupiti koje namirnice, koliko pripremljena jela mogu stajati u hladnjaku, kako se organizirati za nekoliko dana unaprijed i kako prilagoditi jela svom ukusu na razne načine.

Mala škola namijenjena je svima koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE RADIONICA

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

MAKSIMALAN BROJ POLAZNIKA – maksimalni broj polaznika za održavanje svake pojedine radionice je 14 osoba, po sistemu 2 osobe – 1 radna jedinica.

MINIMALAN BROJ POLAZNIKA – minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba ili prema trenutnoj odluci organizatora.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA RADIONICE – radionica može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka radionice. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin radionice.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje radionice, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka radionice, biti će ponuđen novi termin radionice. Ukoliko novo ponuđeni termin radionice polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka radionice, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na radionicu uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na radionice u novim terminima.

Polaznici koji su radionicu dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI:

Mateo P. (10 godina)
Bio sam na radionici zdravog doručka s svojom mamom i bratom. Pravio sam doručak sebi i svojim prijateljima. To što sam prvi put mislio da je to jako dosadno ali mi je bilo zabavnije nego što mislite. Zapravo sam našao i nove prijatelje. Nemojte misliti da je kuhanje dosadno. Nego napravite nered u kuhinji i gledajte topla srca i prazne tanjure jer možda baš vi imate talenta za kuhanje. Tko zna možda se jednom sretnemo! Zabavi se i napravo ono što će voljeti baš svi tvoji prijatelji i bližnji. Vidimo se, bok!

Ivan H. (7 godina)
Na radionici kuhanja mi je bilo super. Ti pečeš i na kraju probaš. Super je fino, a voditeljica je dobra i fora.

Hana H. (25 godina)
Radionica je bila odlično organizirana jako zabavna, poučna i jedva čekamo kuhati ponovo!

Tanja M. (40 godina)
Cure kažu da je bilo odlično i super, burgeri i krušćići su bili jako fini, a chia puding s jagodama pun pogodak! Kažu da si bila simpatična i draga i pokazala kako se radi domaća nutella.
Meni je bilo zabavnije i nekako lakše s njima kuhati nego doma i vrijeme mi je jako brzo prošlo! Atmosfera je bila ugodna, opuštena i prijateljska! Već smo počeli s isprobavanjem ostalih recepata kod kuće!

Tamara J. (24 godine)
Bilo mi je super! Juha od medvjeđeg luka nas je oduševila i uopće nije komplicirana za skuhati. Avokado sam probala prvi put i super je u kombinaciji s piletinom. Sviđa mi se što su jela ukusna, a jednostavna i recepti su lagani za pratiti pa svako jelo ispadne fino.

Vesna I. (45 godina)
Oduševljeni smo i djeca i ja! Kod kuće dosta često kuhamo zajedno, ali nam nedostaje ideja koje smo ovdje dobili i tu smo nekako opušteniji. Najbolji dio je što kuhaš i jedeš, a ne moraš prati suđe i čistiti kuhinju!

Patrik C. (38 godina)
Doma najčešće kuham ja, a žena i dijete uživaju u mojim delicijama. Htio sam promijeniti jelovnik za obitelj pa sam došao po ideje, a na kraju sam osim ideja dobio i puno novih znanja. Atmosfera je bila odlična, jela su doista ukusna i najviše mi se sviđa što svatko radi drugačije jelo pa imamo mogućnosti puno novih okusa probati i na kraju nešto ponesemo i kući. Recepti su top!

Ivana J. (11 godina)
S prijateljicama sam bila već 3 puta i doći ću opet ako me mama pusti. Volim kuhati i ovdje mi je super bez roditelja jer možemo sve sami, a voditeljica nam pomaže. Probali smo puno novih stvari koje sada kuhamo doma roditeljima i svima se sviđa. Probali smo pizzu od pirovog brašna, peciva od bademovog brašna, burgere od puretina u kojima je jako fina hrskava panceta i još svašta.

Lovro B. (22 godine)
Mene je oduševila salata od piletine i jabuka za koju sam mislio da nema šanse da probam. Na kraju ju stalno radim doma jer je okus fenomenalan. Sviđaju mi se ideje koje dobijem na radionici, a najbolje su improvizacije jer naučimo kako i čime određene namirnice zamijeniti ako ih nemamo kod kuće, kako poboljšati okuse i kako jelo prilagoditi svom nepcu! Burgeri su fenomenalni, a peciva od bademovog brašna pravo otkriće! Nutellu više ne kupujem, sam radim kod kuće, a namaz od mrkve i pečenog češnjaka je apsolutni hit!

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password