Nakon Male škole zdravog doručka i Male škole zdravog ručka odlučili smo napraviti novu radionicu u kojoj ćemo spojiti ova dva obroka i naučiti još više!.

Što pripremiti za doručak i što kuhati sutra prema istraživanjima dva su najteža pitanja stoga smo odlučili dati vam odgovore i pomoći s planiranjem i kuhanjem u zdravijoj varijanti.
Kao i u svemu, najvažnije su ideje i organizacija, a pri tome se može i uživati posebno kada je uključena cijela obitelj, od nabavke do kuhanja.
I baš zato je radionica namijenjena i odraslima i djeci, a kako bi potaknula sve veći broj ljudi da se zdravije hrane, bolje organiziraju, što više izbjegavaju brzu i masnu hranu te trajno usvoje nove navike.
Radionice su odlično posjećene i interes je sve veći, a moguće je doći sam, u paru ili s djecom koja se posebno vesele novim okusima. Inače, kuhanje ima i terapijski učinak jer nas dovodi u potpunu povezanost s trenutkom i tako čistimo um od svih dnevnih obaveza, zadataka i briga koje nas tište. Uz to, pomaže da napravimo preokret u prehrambenim navikama i vašem odnosu prema hrani, prema sebi i prema drugima.
Koncept radionice je radni što znači da nakon upoznavanja i uvoda, polaznici dobiju recepte te sami pripremaju obroke na radnim jedinicama koje su potpuno opremljene. Na svakoj radnoj jedinici su po 2 osobe ili maksimalno 3 ukoliko roditelj dođe s dvoje djece. Sve recepte polaznici dobiju putem e-maila nakon radionice što im olakšava daljnju organizaciju obroka, kupovinu i samu pripreme.

Radionice se održavaju u prostoru Enzite na Zagrebačkom velesajmu gdje je lako doći autom ili gradskim prijevozom.

1 odrasla osoba – 55 €
1 roditelj + 1 dijete – 90 €
1 roditelj + 2 djece – 105 €
2 roditelja + 1 dijete – 120 €
2 roditelja + 2 djece – 165 €
2 odrasle osobe – 100 €

Od obroka pripremamo domaću nutellu, proteinski kruh, tortilje od pirovog brašna, tapioka puding, domaću granolu, zobenu kašu, burgere od puretine koji su posebno zanimljivi najmlađima, pizzu od pirovog brašna, juhu od mrkve i krumpira s listićima badema, povrtni gulaš sa slanutkom, salatu od kvinoje s povrćem i orasima, piletinu sa suhim šljivama opijenu šljivovicom, mafine od heljde, mrkve i špinata i još puno toga.

Polaznici dobivaju upute gdje kupiti koje namirnice, koliko jela mogu stajati u hladnjaku, kako se organizirati za nekoliko dana unaprijed i kako prilagoditi jela svom ukusnu na razne načine.

Mala škola namijenjena je svima koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnijom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje.

Važne napomene u vezi sudjelovanja na radionicama

Maksimalan broj polaznika po radionici je 10.
Enzita provodi dezinfekciju prije svake radionice i to površina u prostoru u kojem se okupljamo prije radionice te radnih površina u kuhinji.

Po dolasku polaznici potpisuju izjavu o tome da posljednja dva tjedna nisu bili u kontaktu sa zaraženom osobom, da će slijediti ove napomene te da, uz navedene mjere koje Priče jedne kuhače d.o.o. održava za sigurnost svih polaznika, sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Zbog evidencije i moguće potrebe, evidentiramo sve prisutne upisivanjem imena, prezimena, maila i kontakt telefona. Navedene podatke CKP arhivira isključivo radi mogućnosti dolaska do svih prisutnih ukoliko nastane epidemiološki važna situacija.

Kao i do sada, obavezno je pranje ruku prije radionice. Uz to, prije ulaska u kuhinju obavezna je dezinfekcija ruku. U slučaju izlaska iz kuhinje, obavezna je ponovna dezinfekcija ruku pri ulasku u prostor.

Tijekom radionice:
– Polaznici trebaju donijeti i nositi zaštitnu masku
– Koriste jedan set pribora za jelo i čašu za vlastitu upotrebu, a po potrebi ih peru.
– Hrana koja se pripremi trebala bi se konzumirati na radionici

Računamo na vašu savjesnost i odgovornost te zahvaljujemo na razumijevanju, navedene uvjete kreirali smo zbog vaše i naše sigurnosti.

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password