Kao i svake godine, tijelo je nakon blagdana potrebno ponovno vratiti u njegovu prirodnu rutinu i harmoniju. Zbog prevelike količine hrane i šećera javljaju se poteškoće kao što su problemi s probavom, želucem i nakupljenim kilogramima koje treba skinuti usvajanjem zdravih navika.
Jedna od najvažnijih navika je doručak i upravo zato u pravom trenutku za sve nas krećemo s Malom školom doručka kako bismo zajedno trajno usvojili zdrave navike.

Jer iako svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu i da tijelu osigurava dovoljno energije i zaštite za dan pun obaveza, većina ga preskače iz više razloga. Nemaju ideju, nemaju vremena ili jedno i drugo, što u konačnici za posljedicu ima uzimanje fast food hrane u pekarama ili dućanima.
Zato ćemo zajedno pripremati nekoliko vrsta doručka i u potpunosti ukloniti uvjerenje kako za zdrav doručak treba puno vremena ili novaca.

Pripremati ćemo:

 1. svježe sokove
 2. smoothije
 3. namaze i slastice
 4. razne kombinacije koje mogu stajati u hladnjaku nekoliko dana i koje vrlo jednostavno možete uvijek ponijeti sa sobom u dan pun obaveza
 5. domaću granolu
 6. proteinski kruh
 7. energetske pločice

Chia sjemenke i zobene pahuljice ćemo naučiti pripremati na nekoliko načina tako da svaki dan možete imati drugačiji doručak. Pripremit ćemo zajedno tapioka puding kako biste u svako doba dana pri ruci imali zdravu slasticu te domaću granolu u kojoj neće biti dodanih šećera kao u kupovnoj.

Naučiti ćemo:

 1. kako se organizirati u kuhinji – planiranje obroka i pametna kupovina
 2. zašto većina kupovnih namirnica, poput čokoladnih pahuljica, nije dobra za naše zdravlje i zašto ih nije dobro jesti za doručak
 3. kako kombinirati namirnice za doručak
 4. kako jesti zdravo i ukusno

Kući ćete otići sa:

 1. novim znanjima
 2. novim okusima (ponesite svoje zdjelice)
 3. zanimljivim receptima
 4. odličnom energijom i osmijehom na licu

Mala škola zdravog doručka je namijenjena je svima koji žele usvojiti zdrave navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil zdravom prehranom.

 

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA:

Cijena Male škole zdravog doručka iznosi 250,00 kn

Kada: srijeda,  4.3.2020.,  18-20 sati

Gdje: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam, Paviljon 14a)

Što kažu naši polaznici:

Kako bi Marina rekla da hrana spaja ljude, ja doista to mogu i osobno potvrditi. Spoj ljudi koji se nikad nisu vidjeli niti upoznali, ali ponašali smo se kao stari prijatelji koje se nisu jedno vrijeme vidjeli. Osobno ne pretjerujem u jedenju “zdrave hrane” :), nisam imala neka luda očekivanja, ali sam odlučila napravit nešto dobro za sebe i napravit taj prvi korak i otić na radionicu. Dočekalo me mnoštvo dobrih recepata, divnih ljudi, zdravih namirnica, dobre volje i elana i dobre zabave. Hrana koju smo pripremile je bila odlična i mogu reći da sam se prejela. Hvala Marina i vidimo se na nekoj drugoj radionici. 

Zrinka K.

Draga Marina,

divno nam je bilo – u ugodnom društvu i opuštenoj atmosferi smo upoznali neke nove namirnice i naučili pripremati zdravija jela i tako ćemo svoje dosadne doručke učiniti zabavnijima… 🤗

Sandra B.

Draga Marina,

puno hvala na receptima i na izvrsnoj radionici. Mene je baš inspirirala i svaki dan napravim nešto novo. Puno od tih recepata sam znala ili već vidjela na internetu, ali je potpuno drugačiji osjećaj kad na licu mjesta sve vidiš i kušaš. Uz to imaš prilike čuti još neke korisne i zanimljive informacije u veseloj kulnarskoj atmosferi. Meni  je baš bilo inspirirajuće! Hvala ti! Navijam za neku “Malu školu zdravog ručka” uskoro 😊

Lijep pozdrav,

Tihana F.

PRIJAVITE SE:

Call to action banner image
- Lista za kupovinu
x

Lost Password