MARINA OBRADOVIĆ

Pozdrav svima! Moje je ime Marina Obradović i autorica sam zbirke recepata Priče jedne kuhače.

U kulinarskom svijetu sam od malena, a moja prva ljubav su bili kolači, što se s vremenom promijenilo. Danas kolače pripremam, ali ne s tolikim žarom kao slana jela koja posebno volim jer mogu improvizirati i svakom jelu dati svoju notu.

U kuhinji sam svoja i slobodna, uživam u kuhanju i pripremi jela, a posebno me veseli oduševljenje ukućana i gostiju. Jednostavno volim dobro nahraniti ljude, posebno s jelima koja nikada nisu probali ili ih ne jedu često.

Nakon 20 godina karijere u velikim korporacijama, odlučila sam krenuti u drugom smjeru i raditi što volim, kreirati svoj radni dan, odgovarati samo sebi i kuhati po cijele dane. Tako sam svoju ljubav prema kuhanju te veliko iskustvo u pripremi i organiziranju obroka pretvorila u najljepši posao na svijetu.

Veselim se druženju s vama, vjerujem da ćete uživati u mojim idejama i receptima koji će vam olakšati svakodnevni život, organizaciju mnogih događanja i dati odgovor na vječno pitanje „Što kuhati sutra?“

SURADNJA & NAŠIH PARTNERA

Ljubav prema pivu je ljubav koja ne hlapi, a ljubav prema hrani je najjača ljubav, zbog čega smo jednostavno odlučili spojiti dvije najveće čovjekove ljubavi u jednu i nastala je čarolija!
Dodali smo i čokoladu za sve pivoljupce jer ljudi koji vole hranu, pivu i čokoladu su najbolji ljudi!

Brand 5th Element rođen je 2014. godine kao doprinos Pivovare Daruvar pivskoj sceni koja se počela obogaćivati specijalnim pivima proizvedenim u malim količinama. S naglaskom na umjetnost stvaranja posebnih aroma, okusa i stilova piva, stvorili su 5th ELEMENT „liniju“ pravih Craft piva. Kako se pivo proizvodi od četiri osnovna sastojka (slada, vode, hmelja i kvasca) odlučili su predstaviti te sastojke kroz četiri elementa – ZEMLJU, VODU, ZRAK I VATRU koje objedinjuje njihova strast u proizvodnji piva kroz peti element, LJUBAV.
Na Vama je da pronađete svoj element i pretvorite ga u onaj peti – LJUBAV, pa da ČAROLIJA pri ispijanju svakog njihovog piva bude potpuna. U tome ćemo vam mi pomoći jer nema ljubavi bez hrane, a svi dobro znamo da ljubav ide kroz želudac!

Poseban je izazov stvarati nove okuse s pivom upravo za vas jer život je kombinacija pive i hrane!
Pivili!

Stara poslovnica kaže: „Kako zračiš, tako privlačiš!“
Priče jedne kuhače zrače zdravo pa su tako privukle zdrave proizvode iz prirode Bobica.hr s kojima stvaramo nove ideje i recepte! Jer Vaše zdravlje je nama bitno!
Prahovi od aronije, cikle, šipka i mlade zelene pšenice nalaze se u našim jelima koja smišljamo za vas, a kako biste bili zdravi i svaki dan imali novu ideju što zdravo pripremiti za sebe i obitelj.

Ekipa Bobice hr. duboko je uvjerena da super hrana kojom se bave nisu samo vitamini i minerali s njihovim priznatim svojstvima. Tajna je u cjelovitosti i znaju kako super hrana čini dobro našem organizmu, pogotovo ako je uzgojena na prirodan način. Žele pridonijeti podizanju kvalitete ishrane, a da pri tome uzgoj bude usklađen s načelima održivog razvoja i s pozitivnim učinkom na okoliš!

Nema ništa ljepše od zajedničkog cilja, a to je nama vaše zdravlje! Čast nam je kuhati zdravo s proizvodima Bobica.hr jer i dalje želimo zdravo zračiti!

Call to action banner image
x

Lost Password