ON LINE TEČAJ ZDRAVIH OBROKA

Zdrava hrana je, prema rječniku Cambridge Universitya, ona za koju se vjeruje da je dobra za ljudsko zdravlje jer ne sadrži umjetne kemikalije niti previše šećera ili masti. Sada kada to znamo i dalje ostaje pitanje što pripremiti za doručak i što kuhati sutra. Za ova pitanja istraživanja kažu da su najteža stoga sam odlučila dati vam odgovore i pomoći s planiranjem i kuhanjem u zdravijoj varijanti. A pri tome ćemo zajedno probuditi svijest o hrani koja u sebi krije veliku moć obnove i zaštite organizma. Zajedno ćemo zakoračiti u novi svijet prepun divnih okusa i mirisa s jednostavnim obrocima koji će vam pružiti bolju kvalitetu života.

Ono si što jedeš, zato stavi sebe na prvo mjesto i PRIJAVI SE!

ŠTO ĆEŠ DOBITI?

Više energije uz zdravije obroke, bolji san, organizirane obroke, lakoću i vitalnost. U zdrave obroke možeš uključiti cijelu obitelj pripremajući veće količine, zajedno otkrijte nove zanimljive okuse.

PRIDRUŽI SE stotinama ljudi koji su do sada bili na tečajevima zdravih obroka koje organiziram zadnje 4 godine, a sada je vrijeme za on line program koji će većini omogućiti lakše sudjelovanje i promjenu navika.

GLAVNI CILJ TEČAJA KUHANJA:
Naučiti pripremati zdrave obroke, dobiti ideje kako na jednostavan i zanimljiv način zdravije jesti, dobro se organizirati te uštedjeti vrijeme i novac.

KOME JE NAMIJENJEN TEČAJ KUHANJA:
Tečaj kuhanja je namijenjen svima koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje.

KOLIKO TRAJE TEČAJ KUHANJA: 7 dana

GDJE SE ODRŽAVA TEČAJ: u zatvorenoj facebook grupi napravljenoj samo za polaznike tečaja. Svakodnevno vodstvo i motivaciju, live javljanja i savjete.

KADA POČINJE TEČAJ: 15.4. i 22.04.2024.
ŠTO OBUHVAĆA TEČAJ KUHANJA:
Recepte i popis namirnica, vodstvo i motivaciju za 3 obroka u danu: doručak, ručak i večeru (ukupno 21 recept). Popis namirnica ćeš dobiti na vrijeme za organizaciju i nabavku.

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dva dana prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama te recepte i popis namirnica.

CIJENA TEČAJA KUHANJA: 50 €

Upusti se s nama u avanturu zdravih navika!

Marina Obradović - Priče jedne kuhače

O MENI!

Moje je ime Marina Obradović i autorica sam zbirke recepata Priče jedne kuhače te najtraženijih tečajeva kuhanja u Zagrebu.
Kuhanje volim od malena, iako sam u početcima najviše pekla kolače, kasnije se rodila ljubav i malo po malo dobila sam hrabrost za slana jela koja su danas moja najveća ljubav. Zadnje 4 godine organiziram tečajeve pripreme zdravih obroka za djecu i odrasle.

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password