OVOG BOŽIĆA POKLONITE SI AKADEMIJU ZDRAVIH OBROKA!

Upravo je završila prva Akademija zdravih obroka naše Marine Obradović koja već 3 godine organizira najtraženije kulinarske radionice u Zagrebu.

Dojmovi su odlični i dijelimo ih s vama:

Draga Marina,
puno hvala na neizmjernoj inspiraciji, idejama, čudesnim okusima, dobroj zabavi i pozitivnoj
atmosferi!
Uvijek dobijem puno informacija o zdravim i ukusnim namirnicama s kojima radimo razne
divote, koje svatko može napraviti uz malo truda i puno volje. Uz kćer koja kuha sa mnom i to
sve upija, s veseljem odlazimo kući. To me svaki put veseli!
Kuhanje doista povezuje ljude!

Ideja je nastala nakon više od 50 radionica zdravih obroka, kako bi polaznici na jednom mjestu dobili sva znanja i ideje što kuhati za svaki obrok u danu. Tako se Akademija sastoji od 4. modula – zdravi doručak, ručak, večera i deserti koje pripremamo u 4. dolaska, jednom tjedno u večernjim satima.

Uz kuhanje i druženje, upoznajemo se, smijemo i odlično zabavljamo, a na kraju svi zajedno degustiramo pripremljena jela. Polaznici obavezno donose zdjelice kako bi kući ponijeli ukusne zalogaje koje mogu drugi dan ponijeti na posao i uživati ili pak ukućane razveseliti novim okusima.

ŠTO RADIMO?

Na prostranim radnim jedinicama pripremamo zdrave obroke; doručak, ručak, večeru i deserte. Ukupno 4 modula u 4 dolaska, jednom tjedno u večernjim satima.

KAKO RADIMO?

Kuha se većinom u paru, 2-4 obroka, svi kuhaju različita jela prema pripremljenim receptima, na kraju sve prezentiramo i degustiramo. Recepte vam šaljemo mailom nakon svakog modula.

TKO NAM JE GOST?

Na jednom od modula pridružit će nam se dipl. ing. preh. teh. Alma Bunić, licencirani nutricionist https://www.almabunic.com/ koju svakim danom oduševljava koliki je utjecaj hrane i životnog stila na naše zdravlje. Upravo je to razlog njezine predanosti svom poslu punih 14 godina. Njezina je misija ljubav prema ljudima i želja da im pomogne. Sada vam je jasno zašto smo odabrali baš Almu da nam prenese svoje znanje o hrani, njezinoj važnosti i svim ključnim pitanjima na koja tražimo odgovor u bespućima interneta. Ovdje ćete dobiti sve odgovore na jednom mjestu i još mnogo više.

Alma_Bunic

CIJENA I POPUSTI!

Cijena Akademije / 4 radionice: 1.800,00 kn – 239,00 Eur

Popust za dolazak u paru je 10%: 3.240,00 kn – 430,00 Eur

  IZNENAĐENJE! Ako dolazite sami, možete dovesti dijete gratis!

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu svi koji žele usvojiti nove navike, promijeniti dosadašnji način života, osjećati se dobro, biti puni energije i učinkoviti te žele trajno promijeniti životni stil kvalitetnom prehranom ili onima koji samo žele nove ideje uz dobru zabavu https://pricejednekuhace.hr/akademija-zdravih-obroka/

Dijelimo s vama još dojmova s Akademije zdravih obroka 2022. i pozivamo vas da nam se pridružite i budete dio naše priče.

Draga Marina,
akademija je bila savrsena..ni jednu drugi rijec ne moram reci. Sve je bilo jako zanimljivo,
atmosfera odlična i vi kao domaćini, izuzetno ljubazni i pristupačni. Veselimo se božićnoj
radionici i daljnjim druženjima:)

    Call to action banner image
    x

    Lost Password