Naši tečajevi zdravih obroka nadaleko su poznati! Namijenjeni su odraslima i djeci, a kako bismo potaknuli sve veći broj ljudi da se zdravije hrane, bolje organiziraju, što više izbjegavaju brzu i masnu hranu te trajno usvoje nove navike. Sve to uz jednostavna i ukusna jela, zabavu i smijeh!
Idealni su za poklon, biti će to pravo iznenađenje!

Tečaj pripreme zdravih obroka
1 odrasla osoba – 60 Eura 
2 odrasle osobe – 110 Eura 
1 roditelj + 1 dijete – 105 Eura 
1 roditelj + 2 djece – 120 Eura 
2 roditelja + 1 dijete – 130 Eura 
2 roditelja + 2 djece – 170 Eura 

Tečajevi kuhanja s pivom najtraženiji su u gradu! Uz odličnu glazbu, fenomenalno pivo i super hranu, zabavljamo se, kuhamo i večeramo!

Tečaj kuhanja s pivom

1 odrasla osoba – 70€ 
2 odrasle osobe  – 130€ 

Akademija zdravih obroka

Cijena Akademije / 4 radionice: 300€  (1 dijete gratis)
Popust za dolazak u paru: 500€

Tečaj kuhanja s vinom

1 odrasla osoba – 70€
2 odrasle osobe – 130€

Odaberite bilo koji naš kulinarski tečaj i iznenadite dragu osobu! Kolegu na poslu potaknite da krene sa zdravijom prehranom, prijateljicu koja voli pivo razveselite iskustvom kuhanja s pivom ili supruga i dijete dovedite neka se sami uvjere kako može biti jednostavno, ukusno i zabavno!

Ako se dvoumite između svih naših tečajeva te ne možete odlučiti da li pokloniti Slatki tečaj blagdanskih kolača ili Tečaj uskrsnih delicija, popunite obrazac, postavite upit i javit ćemo vam se u najkraćem roku.

Ovim poklon bonom možete razveseliti dragu osobu bilo kojom našom uslugom, od kulinarskih tečajeva do zbirke recepata ili torte i kolača po izboru!

Tečaj po izboru ili bilo koja usluga po izboru
Cijena na upit

KUPI POKLON BON:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password