RADIONICA USKRSNIH JELA – NAJDRAŽA JELA BLAGDANSKOG STOLA NA JEDNOM MJESTU!

Od uskrsnog doručka do deserta, svi se veselimo blagdanskom druženju uz ukusna jela koja ove godine možete pripremiti sami!

Nakon naše radionice postat ćete pravi chefovi te razveseliti obitelj i prijatelje.

Pripremat ćemo:

Pincu
Uskrsne slastice
Punjena jaja
Mesnu štrucu
Smotuljke od svježeg sira i pršuta
Okruglice od krem sira i začina
Muffini s povrćem i mladim lukom
Rolada od svježeg sira i šunke
Šparoge omotane pancetom
Uskrsne košarice

KOLIKO TRAJE RADIONICA: 2,5 sata

ŠTO OBUHVAĆA RADIONICA: namirnice i recepte

KOME JE NAMIJENJENA RADIONICA? Odraslima, uz prethodnu najavu možete povesti djecu

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije radionice dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA RADIONICE:
1 odrasla osoba – 60 € – 452,07 kn
1 roditelj + 1 dijete – 90 € – 678,11 kn
1 roditelj + 2 djece – 105 € – 791,12 kn
2 roditelja + 1 dijete – 120 € – 904,14 kn
2 roditelja + 2 djece – 165 € – 1.243,19 kn
2 odrasle osobe – 110 € – 828,80 kn

ZA OVU RADIONICU MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje https://pricejednekuhace.hr/poklon-bonovi/  unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE RADIONICA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.
OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA RADIONICE – radionica može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka radionice. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin radionice.
OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.
POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje radionice, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka radionice, biti će ponuđen novi termin radionice. Ukoliko novo ponuđeni termin radionice polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka radionice, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na radionicu uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na radionice u novim terminima.

Polaznici koji su radionicu dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVA

    Call to action banner image
    x

    Lost Password