Tost s ananasom pečenim u medu

( 0 od 5 )
Loading...
  • -4 osobeBroj osoba+
  • 10 mVrijeme pripreme
  • 20 mVrijeme kuhanja
  • 30 mGotovo za
Ispiši recept

Nema tako dugo od kada sam otkrila pečeni ananas i njegov neodoljiv okus. Zapravo, mislim da je to bio prije 2 godine kada sam prvi put probala nektarine pečene na roštilju, a onda smo se poigrali i ananasom koji nas je oduševio. Okusi su fenomenalni, pečeno voće je savršeno kao prilog i paše uz meso, u salatama, kao desert, doručak ili večera u bezbroj kombinacija. Ali moram priznati da najbolje paše uz sladoled 🙂 Ovim ćete desertom ili doručkom sigurno iznenaditi kako svoje, tako i nepce gostiju ili djece.

Sastojci

  • Dodaj na listu za kupovinu +
  • Dodaj na listu za kupovinu +
  • Dodaj na listu za kupovinu +
  • Dodaj na listu za kupovinu +

PRIPREMA

  • Prvi korak

    Upalite pećnicu na 200°C i pripremite lim za pečenje obložen papirom za pečenje.

  • Drugi korak

    Ananas očistite i narežite na kolutove, izdubite sredinu pa poslažite na pripremljen lim za pečenje i premažite medom. Možete kistom.

  • Treći korak

    Stavite u pećnicu na 20 minuta i za to vrijeme ispecite tost u tosteru.

  • Četvrti korak

    Na svaki komad hrskavog tosta namažite skutu ili sirni namaz te dodajte kolut pečenog ananasa.

Savjet

  • Umjesto ananasa, u pećnici možete ispeći i nektarine ili šljive na isti način. Možete dodati sladoled na topli tost ili ga preliti omiljenim umakom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Call to action banner image
x

Lost Password