Ovaj specijalitet uživa popularnost od jutra do večeri pa nećete pogriješiti ako ga poslužite kao desert nakon ručka ili uz jutarnju kavu za doručak. Jednom sam napravila pravu gozbu od tosta za Valentinovo, ali o tome ćemo drugom zgodom 🙂
Posebno me oduševljava što je jednako ukusan svjež ili star nekoliko dana. Uvijek je jednako hrskav i zahvalan za mnoge kombinacije koje sam probala stoga veliko hvala onome tko ga je izmislio! Ova kombinacija mi je jednako draga u svako godišnje doba zbog sezonskog voća u kojem uživam svim čulima. Boje su divne i ovakvo jelo na stolu sigurno će vam podići raspoloženje i uljepšati cijeli dan.
Tost tostirajte dok ne postane hrskav.
Za to vrijeme operite i narežite svježe voće po želji.
Istucite vrhnje za šlag.
Topli tost servirajte na tanjur, prelijte medom te ukrasite voćem i šlagom.
Na vrući tost po želji možete dodati malo maslaca pa zatim med. Ili umjesto meda, tost možete preliti čokoladom. A šlag možete zamijeniti jogurtom i chia sjemenkama, meni je to najdraža kombinacija.