Utažite svoju glad

KÜSS DIE HAND KRAFNE ZA MILOSTIVE

KÜSS DIE HAND, MILOSTIVA legendarna je rečenica iz omiljenog nam filma „Tko pjeva, zlo ne misli“ po kojoj pamtimo gospona Fulira…

(0 / 5)

ČAROBNE KRAFNE

Sezona krafni službeno je otvorena! Krafne, krofne ili pokladnice dobile su naziv po pokladama, starom običaju maskiranja (prerušavanja) pa su tako…

(0 / 5)

OKRUGLICE OD TUNE I AVOKADA

Ovu kombinaciju jedem već godinama i baš mi je čudno da do sada nisam objavila recept. Na mojim kulinarskim radionicama je…

(0 / 5)

DOMAĆI MASLAC OD KIKIRIKIJA

Maslac od kikirikija postao je nezaobilazan namaz u kuhinji vjerujem mnogima, ne samo meni. Osim što je ukusan i zasitan, osvojio…

(0 / 5)

ČUPAVCI

Jedna sam od onih kojoj nikada biskvit za čupavce nije ispao dobro. Godinama sam se trudila, isprobavala, krivila pećnicu, a na…

(0 / 5)

Kuglof s tamnim pivom

Gugelhupf, Bundt cake, kouglof, bábovka, guguluf, šarkelj samo su neki od naziva za ono što mi ovdje poznajemo kao kuglof, kolač…

(0 / 5)

SIROVE RAFAELO KUGLICE

Ove kuglice radim već nekoliko godina i nikako da s vama podijelim recept. Obožavam ih, toliko su jednostavne i ukusne, idealna…

(0 / 5)

ČOKOLADNA TORTA S BOROVNICAMA

Pronašla sam na Wikipediji da se čokolada u Hrvatskoj počela proizvoditi u Zagrebu u tvornici Union, koju je 1911. podigao Julije König, a potkraj 1920-ih proizvodila se i u Požegi (tvrtka Nestlé u tvornici Stock). U početku 1930-ih u…

(0 / 5)

KUGLOF OD BUNDEVE I MAKA

Znate koliki sam ljubitelj bundeve, a još sam veći ljubitelj maka što malo tko zna jer ga rijetko pripremam. Ni sama…

(0 / 5)

KARAMELIZIRANE KRUŠKE SA SIROM I ORASIMA

Prije 2 tjedna stigao je Pontijev aceto balsamico koji obožavam i od tada smišljam koju deliciju pripremiti i iznenaditi nepce. Pardon,…

(0 / 5)
Call to action banner image
x

Lost Password