Božić nam polako kuca na vrata i uskoro će većina razmišljati o samo dvije stvari, što kome pokloniti i koje kolače peći!

A da se vi ne bi mučili i previše razbijali glavu, kod kuće radili nered i mahnito u zadnji čas tražili najbolje recepte, organizirala sam za vas čak dvije radionice u božićnom tjednu!

Rezervirajte svoj termin odmah i dođite da zajedno, u veseloj i slatkoj atmosferi obilježimo najljepši mjesec u godini. Uz glazbu, smijeh i miris cimeta zajedno ćemo ispeći najukusnije blagdanske kolače koje ćete ponijeti kući i na svom stolu imati najljepše slastice.

Jako se veselim ovoj radionici i blagdanu u drugačijoj atmosferi koja će nas odvesti u svijet mašte! Zajedno ćemo, velikim i malim ručicama, uz pjesmu, peći najfinije

prhke kolačiće
medenjake u raznim oblicima
zvjezdice
izrađivati kućice od medenjaka
lješnjak gnijezda
kekse u obliku srca
zdrave slastice
raditi čokoladnu glazuru
biskvite u blagdanskim modlicama

Na kraju ćemo sve degustirati, a kući nosite fine i mirisne paketiće kolača!

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA:

1 odrasla osoba – 376,73 kn – 50 Eur
1 roditelj + 1 dijete – 647,97 kn – 86 Eura
1 roditelj + 2 djece – 745,92 kn – 99 Eura
2 roditelja + 1 dijete – 866,47 kn – 115 Eura
2 roditelja + 2 djece – 1.130,18 kn – 150 Eura
2 odrasle osobe – 700,71 kn – 93 Eura

Ostale cijene na upit.

 PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE RADIONICA

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

MAKSIMALAN BROJ POLAZNIKA – maksimalni broj polaznika za održavanje svake pojedine radionice je 16 osoba, po sistemu 2 osobe – 1 radna jedinica.

MINIMALAN BROJ POLAZNIKA – minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 8 osoba ili prema trenutnoj odluci organizatora.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA RADIONICE – radionica može biti otkazana u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka radionice. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin radionice.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje radionice, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka radionice, biti će ponuđen novi termin radionice. Ukoliko novo ponuđeni termin radionice polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu.Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka radionice, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na radionicu uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na radionice u novim terminima.

Polaznici koji su radionicu dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVI SE

    Call to action banner image
    x

    Lost Password