Slatki tečaj blagdanskih kolača

Božić nam polako kuca na vrata i uskoro će većina razmišljati o samo dvije stvari, što kome pokloniti i koje kolače peći!

A da se vi ne bi mučili i previše razbijali glavu, kod kuće radili nered i mahnito u zadnji čas tražili najbolje recepte, organizirala sam za vas Slatki tečaj blagdanskih kolača i to čak tri u božićnom tjednu!

GLAVNI CILJ: zajedno, u veseloj i slatkoj atmosferi obilježiti najljepši mjesec u godini.

Uz glazbu, smijeh i miris cimeta zajedno ćemo ispeći najukusnije blagdanske kolače koje ćete ponijeti kući i na svom stolu imati najljepše slastice. Ali to nije sve, kuća će ostati čista, a vi nećete padati s nogu.

KOLIKO TRAJE TEČAJ: 2–2,5 sata

Imamo dovoljno vremena za pečenje kolača, druženje i degustiranje.

 ŠTO OBUHVAĆA TEČAJ:

Recepte i namirnice. Sami ćete, uz moju pomoć, peći i ukrašavati. Svatko će peći drugačije kolače te će na kraju biti preko 15 vrsti raznih kolača.

Sve recepte šaljem mailom nakon tečaja.

KOJE KOLAČE PEČEMO:

prhke kolačiće, medenjake u raznim oblicima, zvjezdice, lješnjak gnijezda, kekse u obliku srca, zdravi raffaelo, čupavce, biskvite u blagdanskim modlicama (npr. brownie u obliku bora), linzere od pirovog brašna, zdrave kekse od zobenih pahuljica i oraha, kikiriki kekse, raspucance, zdravi ferrero…

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA:

1 odrasla osoba – 70 Eura
2 odrasle osobe – 130 Eura
1 roditelj + 1 dijete – 120 Eura
1 roditelj + 2 djece – 140 Eura
2 roditelja + 1 dijete – 150 Eura
2 roditelja + 2 djece – 180 Eura

Ostale cijene na upit.

ZA OVAJ TEČAJ MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim terminima.

Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji  vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

slatki tečaj blagdanskih kolača
slatki tečaj blagdanskih kolača
slatki tečaj blagdanskih kolača
slatki tečaj blagdanskih kolača
slatki tečaj blagdanskih kolača
slatki tečaj blagdanskih kolača

PRIJAVI SE

    Call to action banner image
    x

    Lost Password