Nisu svi ljubitelji ovakvih biskvita, znalci će odmah znati da se radi o mekanom, ali žilavijem tijestu s obzirom da se…
Već sam pisala o meni omiljenim borovnicama, koliko su zdrave i koliko ih volim u raznim kombinacijama. Ovaj džem nastao je…
Lava cake pravi je čokoladni užitak, svi ga vole, uvijek uspije i u svakoj kombinaciji je ukusan. Zovem ga tekuće čudo…
Fritule su slastica koja nalikuje krafnama, a pripremaju se u Kvarnerskome primorju, Istri, Dalmaciji, Sloveniji i Veneciji. U Primorju i Istri…
Obožavam bademovo brašno! Koristim ga već godinama za izradu peciva, kruha i kolača, lako je probavljivo, ne napuhava, nema „težine“ u…
Rižino brašno je vrsta brašna koja se dobiva finim mljevenjem riže i nije nimalo dosadno te se ne trebate bojati njegove…
Kao što ste vjerojatno primijetili, u zadnje vrijeme se igram novim kombinacijama. Deserti s proteinima moja su nova strast, a od…
Može li bolje od proteina u desertu?! Mislim da ne, posebno u ovoj neodoljivoj kombinacija ferrero okusa u kojem ćete uživati…
Žao mi je što nisam snimala face i komentare svojih doma kada su probali ove kekse. Kakvo je to oduševljenje bilo!…
Ovu sam tortu vidjela kod instagram frendice Pregacha i odmah se zaljubila. Izgledala je sočno i ukusno, spremila sam recept i…