Slanutak potječe iz područja zapadne Azije gdje se uzgajao još prije 7000 godina, a svijetom se proširio preko Indije i Sredozemlja.…
Godinama nisam bila ljubitelj smokava, sve dok nisam slučajno probala baš ove ljubičaste. Prvo sam ih počela koristiti za ledeni vjetar,…
Godinama sam luda za hokaido bundevom i pripremam ju na sve moguće načine, ali mi nikada nije palo napamet od nje…
Brunch je jednostavno breakfast (doručak) + lunch (ručak) odnosno obrok koji se uživa od kasnog jutra do ranog popodneva, a objedinjuje…
Muž me zeza da više ne znam kuhati bez alkohola 🙂 Zeza, ali sve pojede i oduševljen je tim malo drugačijim…
Ovaj zanimljiv recept nastao je za prijavu za natječaj za Delimano food bloggera. Ništa mi taj dan (zadnji dan natječaja) nije…
Namaz od slanutka je već svima poznati namaz, ukusan i jednostavan za napraviti. Ali namaz od slanutka kuhanog u pivu je…
Da ste samo mogli vidjeti naše face kada smo probali ovako pripremljenu pancetu! Prvo smo kao mačke oko vruće kaše obilazili…
Neka kaže tko što hoće, ja sam napravila ove pogačice s Ipom (IIPA – Imperial India Pale Ale) i ispale su…
Kako su rajčice namirnica ljeta, razmišljala sam o brojnim receptima koje želim s vama podijeliti i sjetila sam se upravo ovog…