Predjelo

Hrskavi slanutak

Slanutak potječe iz područja zapadne Azije gdje se uzgajao još prije 7000 godina, a svijetom se proširio preko Indije i Sredozemlja.…

(0 / 5)

Smokve punjene skutom, pancetom i orasima

Godinama nisam bila ljubitelj smokava, sve dok nisam slučajno probala baš ove ljubičaste. Prvo sam ih počela koristiti za ledeni vjetar,…

(0 / 5)

Sok od bundeve

Godinama sam luda za hokaido bundevom i pripremam ju na sve moguće načine, ali mi nikada nije palo napamet od nje…

(0 / 5)

Brunch od lisnatog tijesta

Brunch je jednostavno breakfast (doručak) + lunch (ručak) odnosno obrok koji se uživa od kasnog jutra do ranog popodneva, a objedinjuje…

(0 / 5)

Mousse od pilećih jetrica s konjakom

Muž me zeza da više ne znam kuhati bez alkohola 🙂 Zeza, ali sve pojede i oduševljen je tim malo drugačijim…

(5 / 5)

Krem juha od batata i jabuka

Ovaj zanimljiv recept nastao je za prijavu za natječaj za Delimano food bloggera. Ništa mi taj dan (zadnji dan natječaja) nije…

(4 / 5)

Namaz od slanutka i piva

Namaz od slanutka je već svima poznati namaz, ukusan i jednostavan za napraviti. Ali namaz od slanutka kuhanog u pivu je…

(0 / 5)

Panceta u glazuri od tamnog piva

Da ste samo mogli vidjeti naše face kada smo probali ovako pripremljenu pancetu! Prvo smo kao mačke oko vruće kaše obilazili…

(0 / 5)

Pivske pogačice sa čvarcima

Neka kaže tko što hoće, ja sam napravila ove pogačice s Ipom (IIPA – Imperial India Pale Ale) i ispale su…

(0 / 5)

Rajčice punjene francuskom salatom

Kako su rajčice namirnica ljeta, razmišljala sam o brojnim receptima koje želim s vama podijeliti i sjetila sam se upravo ovog…

(2 / 5)
Call to action banner image
x

Lost Password