Vjerujte, isplati se svaka potrošena minuta vašeg vremena za ovaj domaći kruh. Kada zamirište kuća i kada kruh zahrska kod prvog…
Pir je drevna cjelovita žitarica koja potječe iz Azije, odakle se proširila najprije na Bliski istok, a potom i na područje…
Povijest kruha Prvi su kruh, i to od pšenice i ječma, pekli Egipćani 1500 godina pr. Kr., vjerojatno je bio beskvasni i zapravo pogača od brašna,…
Maslac od kikirikija postao je nezaobilazan namaz u kuhinji vjerujem mnogima, ne samo meni. Osim što je ukusan i zasitan, osvojio…
Mislim da nema kuće u kojoj se ovaj namaz, bilo kupovni ili domaći, barem jednom nije našao na stolu. Zdrav, ukusan,…
Moj najdraži prilog je upravo ovaj. Obožavam povrće, a mrkve pečene u tavi ili pećnici pravo su otkriće. Ne znam kako…
Kada otkrijete svijet ovakvog kruha i sličnih vrsta s primjerice bademovim brašnom, nema nazad. Ne pada vam napamet više ući u…
Šta da vam kažem, razmazila sam muža i to dobrano! Prvo sam na navukla na pirov kruh sa grčkim jogurtom, suhim…
Šta da vam kažem, prvi namaz nisam uspjela fotkati jer je nestao u trenu 🙂 I namaz i pivo, a bome…
Ovaj sam kruh prvi put napravila prije mjesec dana, prije radionice Kuhamo s pivom da vidim kako će ispasti i da…