Prilog

DOMAĆI KRUH

Vjerujte, isplati se svaka potrošena minuta vašeg vremena za ovaj domaći kruh. Kada zamirište kuća i kada kruh zahrska kod prvog…

(0 / 5)

PECIVA OD PIROVOG BRAŠNA

Pir je drevna cjelovita žitarica koja potječe iz Azije, odakle se proširila najprije na Bliski istok, a potom i na područje…

(0 / 5)

INTEGRALNI PIROV KRUH

Povijest kruha Prvi su kruh, i to od pšenice i ječma, pekli Egipćani 1500 godina pr. Kr., vjerojatno je bio beskvasni i zapravo pogača od brašna,…

(0 / 5)

DOMAĆI MASLAC OD KIKIRIKIJA

Maslac od kikirikija postao je nezaobilazan namaz u kuhinji vjerujem mnogima, ne samo meni. Osim što je ukusan i zasitan, osvojio…

(5 / 5)

NAJUKUSNIJI HUMMUS S BUČINIM ULJEM

Mislim da nema kuće u kojoj se ovaj namaz, bilo kupovni ili domaći, barem jednom nije našao na stolu. Zdrav, ukusan,…

(5 / 5)

Brzo povrće iz tave

Moj najdraži prilog je upravo ovaj. Obožavam povrće, a mrkve pečene u tavi ili pećnici pravo su otkriće. Ne znam kako…

(0 / 5)

DOMAĆI KRUH OD HELJDE I CHIA SJEMENKI

Kada otkrijete svijet ovakvog kruha i sličnih vrsta s primjerice bademovim brašnom, nema nazad. Ne pada vam napamet više ući u…

(0 / 5)

KRUH OD PIROVOG I GRAHAM BRAŠNA

Šta da vam kažem, razmazila sam muža i to dobrano! Prvo sam na navukla na pirov kruh sa grčkim jogurtom, suhim…

(0 / 5)

Namaz od crvene leće i piva

Šta da vam kažem, prvi namaz nisam uspjela fotkati jer je nestao u trenu 🙂 I namaz i pivo, a bome…

(3 / 5)

Hrskavi kruh s pivom

Ovaj sam kruh prvi put napravila prije mjesec dana, prije radionice Kuhamo s pivom da vidim kako će ispasti i da…

(5 / 5)
Call to action banner image
x

Lost Password