Prilog

NAJUKUSNIJI HUMMUS S BUČINIM ULJEM

Mislim da nema kuće u kojoj se ovaj namaz, bilo kupovni ili domaći, barem jednom nije našao na stolu. Zdrav, ukusan,…

(0 / 5)

Brzo povrće iz tave

Moj najdraži prilog je upravo ovaj. Obožavam povrće, a mrkve pečene u tavi ili pećnici pravo su otkriće. Ne znam kako…

(0 / 5)

DOMAĆI KRUH OD HELJDE I CHIA SJEMENKI

Kada otkrijete svijet ovakvog kruha i sličnih vrsta s primjerice bademovim brašnom, nema nazad. Ne pada vam napamet više ući u…

(0 / 5)

KRUH OD PIROVOG I GRAHAM BRAŠNA

Šta da vam kažem, razmazila sam muža i to dobrano! Prvo sam na navukla na pirov kruh sa grčkim jogurtom, suhim…

(0 / 5)

Namaz od crvene leće i piva

Šta da vam kažem, prvi namaz nisam uspjela fotkati jer je nestao u trenu 🙂 I namaz i pivo, a bome…

(3 / 5)

Hrskavi kruh s pivom

Ovaj sam kruh prvi put napravila prije mjesec dana, prije radionice Kuhamo s pivom da vidim kako će ispasti i da…

(5 / 5)

Peciva od bademovog brašna

Došlo je na red i bademovo brašno. Osim što sam više vrsta brašna pronašla dok sam čistila kuhinju pa krenula u…

(4.2 / 5)

Salata od kvinoje s povrćem i orasima

Ova je salata posve neočekivano postala kraljica prve radionice zdravog ručka 🙂 Moram priznati da sam bila skeptična i pomalo u…

(5 / 5)

Namaz od bučinih sjemenki

Sjemenke bundeve, ili kako ih neki nazivaju bučine golice, koriste se u medicinske svrhe već tisućama godina. Bogat su izvor magnezija,…

(5 / 5)

Sirni namaz od bučinih sjemenki

Već znate koliko volim bundeve i koliko se zbog njih veselim jeseni. Ipak sam cijelu prošlu jesen posvetila receptima od buče,…

(0 / 5)
Call to action banner image
x

Lost Password