SLUŠAJ SVOJE TIJELO – ISTINA ILI MIT!

Sigurno ste barem jednom u životu čuli da trebate slušati svoje tijelo. I ja sam, tisuću puta, dok nisam to doista počela raditi. Sve nam dođe kada smo spremni, prije 10 godina nisam razumjela (niti obraćala pažnju) što to znači, a danas itekako razumijem, slušam pa čak i razgovaram sa svojim tijelom.

I ne, nije floskula (jedna misao ili sažetak misli, a u zadnje vrijeme označava rečenicu bez sadržaja i stoga se često rabi pogrdno) jer sve što ste barem jednom čuli od starijih i mudrijih je istina. Pri tome ne mislim na nečija uvjerenja i rečenice poput “ne može i ovce i novce”, “bolje vrabac u ruci nego golub na grani” itd. jer svatko od nas dobro zna što je istina samo je pitanje želimo li je čuti ili ne. I da li smo spremni.

No, da se vratim na temu, a tema je zdravlje.

MOJA PRIČA

Cijeli život volim rakiju, onu dobru, domaću koju je danas teško pronaći kao i suho zlato. Rakija je bila lijek za glavobolju, zubobolju, aperitiv i osnovna stvar u kući. Odjednom, tijelo neće rakiju, ma ni primirisati, a kamoli popiti. Zatim neće grčki jogurt, a ja ga jedem svaki dan. Znate onaj osjećaj kada nešto pojedete jer obožavate a kasnije vam nije bas najbolje. Onda lubenica prošlo ljeto. I ne, nisam htjela povjerovati da tijelo daje znakove da mu lubenica ne paše. Pa kako je to moguće, cijelo ljeto živim na lubenici!?! Najedem se, osvježim, uživam, a onda sam napuhana kao žaba i kužim da nešto ne štima. A najveća enigma je bila pirovo brašno. Moj trbuh je rastao na očigled i svi su me uvjeravali da je kriva laktoza (ovo je istina), hormoni, godine jer kao što bi ti htjela pa imaš 47!?! Znala sam da je to običan bullshit i da je do hrane, samo koje? Ne jedem bijelo brašno, šećer, ne idem u pekare, što se događa?
I onda odem nutricionistici na pregled i to na biorezonancu koja je promijenila sve.

Ovo je moje iskustvo o kojem pišem pri čemu ne mislim da za svaki organizam vrijede ista pravila, samo vas želim potaknuti da razmislite, poslušate svoje tijelo i ako vam govori da nešto nije u redu, poslušate i napravite prvi korak.

ŠTO JE TO BIOREZONANCA?

Najbolje možemo objasniti jednostavnim primjerom…
Kada uključite Vaš radio i između nebrojeno mnogo postojećih pronađete željenu radio-stanicu, ona će se nalaziti na određenoj frekvenciji!
U tom trenutku frekvencija pošiljatelja (radio stanice) i vašeg radio prijamnika rezoniraju međusobno → njihove vibracije imaju identičan titrajni val tj. rezoniraju podjednako. Ako pak odlučite promijeniti stanicu, do pronalaska nove čuti će te nepravilan (pucketajući) zvuk ili pak samo tišinu – razlog tomu je ne postojanje rezonance. Biorezonantnom se terapijom prihvaćaju i prenose odgovarajuće elektromagnetske frekvencije.

KAKO SE PROVODI BIOREZONANCA?

Uređaj SENSITIV IMAGO namijenjen je neinvazivnom sveobuhvatnom biorezonantnom testiranju svih procesa u organizmu. Nakon stručne obrade testiranja, rezultati testiranja se šalju na Vaš mail koji sadrže nutricionistički individualni plan koji uključuje pravilnu ishranu, provjerene dodatke prehrani, tradicionalne biljne pripravke i ostale upute ovisno o razlogu dolaska.

Računalno testiranje organizma oduzima jedan sat, pruža Vam kompleksan uvid u stanje organizma te pomaže s odabirom individualnog preventivnog i stabilizacijskog programa. Neće Vam pružiti tek pogled na pojedinačne dijelove organizma, nego ćete moći kompleksno sagledati cjelokupni organizam te ispitati povezanost pojedinih tegoba s njihovim potencijalnim posljedicama. Računalno testiranje temelji se na teoriji biorezonance. Svaki mikroorganizam ima svoj frekvencijski spektar. Svaka stanica, organ, tkivo imaju svoj okvir frekvencija,a zahvaljujući njima možemo odrediti stupanj odstupanja od norme. Rezultati testiranja pomažu nam pri postizanju idealne tjelesne mase, bolje izdržljivosti kod sportaša, jačanju imuniteta, prevenciji bolesti, jačanju pojedinog organa, tretiranju mikroorganizama te čišćenju organizma od toksina.

MOGUĆNOSTI BIOREZONANTNOG TESTIRANJA

Mogućnosti biorezonantnog testiranja su:
• precizna procjena procesa na energetskoj razini svih organa i organskih sustava
• popis sustava i organa na kojima su nastale promjene, bilo funkcionalne, bilo strukturalne
• uvid u prisutnost virusa, bakterija, gljivica, parazita, bakterija
• ispis u boji organa i sustava koji imaju energetske promjene
• popis namirnica koje mogu biti štetne za čovjeka
• uvid u prisutnost teških metala i toksina u tijelu
• određivanje acidobazne ravnoteže svakog organa pojedinačno
• određivanje individualne terapije i kako hrana utječe na svaki organ

KOMUNIKACIJA

Stanice unutar našeg tijela međusobno komuniciraju, razmjenjujući informacije putem frekvencija ili električnih impulsa. U zdravom tijelu, ova razmjena informacija između stanica odvija se neometano. Na taj način svaka stanica odnosno svaki dio našeg tijela može ispuniti svoje zadatke. Ako negativne supstance (toksini, virusi, bakterije..) imaju utjecaja na tijelo, njihove opterećujuće frekvencije mogu negativno utjecati na komunikaciju između stanica.
Ukoliko je komunikacija između stanica poremećena, one neće biti u stanju da ispune svoje zadatke. Što se može evidentirati kroz osjećaj iscrpljenosti, kroničnog umora, a kasnije i kroz organske promjene i odgovarajuće simptome.

I tako je moj nalaz pokazao, pazi sad, da je prisutna upala mokraćnih kanala na što sam odmahnula rukom jer nisam imala nikakve simptome. Mjesec dana kasnije završila sam na antibioticima.

Nadalje, nalaz je pokazao da trebam izbjegavati, između ostalog, pšenicu (jela sam pir svaki dan), citruse (nikako mi nije pasala voda s limunom koju sam pila godinama), jako slana hrana (i to mi je tijelo javljalo), lubenica (da ne povjeruješ), mlijeko i mliječni proizvodi dakle laktoza, ocat (njega već dugo ne mogu) i žestica (sjetite se sto sam gore napisala o rakiji).

I što god vi mislili nakon ovoga, izbacila sam navedene namirnice i prvo što sam primijetila jest gubitak kilograma i ravan trbuh.

Ako vam se čini da previše toga treba izbaciti i da je nemoguće, nemojte se zavaravati i tražiti izgovore. Sve je izvedivo, pitanje je koliko vam je stalo do vas samih jer tijelo je naš hram, traži i treba najbolje. Vratit će vam stostruko, vjerujte mi.

Biorezonancu možete napraviti kod Alme Bunić, detalji i prijave su na linku , a organizaciju i pripremu zdravih obroka možete naučiti na našim radionicama Mala škola zdravih obroka  i Akademija zdravih obroka

    Call to action banner image
    x

    Lost Password