Stout 4.2.

Pivo izrazito crne boje koje u potpunosti naglašava dubinu ZEMLJE iz koje ječam preuzima svoje arome. Karakterizira ga intenzivna aroma kave i crne čokolade koju nakon ispijanja upotpunjuju gorčina hmelja i aroma cikorije.

Povećani sadržaj alkohola ovog FOREIGN EXTRA STOUTA dobro je balansiran sa sladnim aromama i čini ovo pivo okrepljujućim osobito ako se dijeli.

Kompleksnost ovog piva u potpunosti odražava strast koja je osnova 5th ELEMENT linije. U nazivu STOUT 4.2 (For Two) krije se poziv na dijeljenje ovog piva s dragim osobama. Stoga Vas pozivamo da dijelite našu strast s dragom osobom jer ovo je pivo spravljeno da povezuje prave ljubitelje piva.

Aroma: Naglašena aroma kave i crne čokolade koja proizlazi iz visokog udjela prženih sladova. U pozadini sladne arome pojavljuje se herbalna aroma cikorije uz pojačanu gorčinu hmelja i lagano grijući alkohol. Unatoč zaostalom ekstraktu prženih sladova i povećanom sadržaju alkohola vrlo pitko.

Izgled: Izrazito crne boje s čokoladno smeđom pjenom.

Okus: Kao i aroma, bogatog je sladnog okusa kave, crne čokolade i prženih žitarica balansirano slatkoćom alkohola i ugodnom gorčinom plemenitog Mosaica.

Punoća: Punog, kremastog tijela profinjene teksture s grijućim utjecajem alkohola, srednje karbonizirano, omamljujuće.

Uparivanje s hranom: burger, steak i meso s roštilja, deserti od tamne čokolade, tvrdi sirevi intenzivnog okusa

Serviranje: 10 – 12°C, čaša pint glass

Alkohol: 7,5%

Stil: Foreign Extra Stout

Aroma: Malty herbal

 

    Call to action banner image
    x

    Lost Password