TEČAJ BOJANJA PISANICA PRIRODNIM BOJAMA

TEČAJ BOJANJA PISANICA PRIRODNIM BOJAMA – INTERAKTIVNA RADIONICA ZA ODRASLE I DJECU

Bliži nam se Uskrs i bojanje pisanica koje nas toliko veseli i zabavlja!

Ako ne volite umjetne boje, želite saznati kako izbijeliti jaja, bojati prirodnim putem raznim tehnikama, dobro se zabaviti, onda je ovaj tečaj bojanja pisanica prirodnim bojama za vas!

Na tečaju ćete naučiti izbijeliti jaja prirodnim putem, bojati ih u vinu crnom i bijelom, ukrašavati dekupaž tehnikom, bojati ih začinima i povrćem i kako napraviti mramorna jaja.

Šarena i razigrana, jaja će biti glavne zvijezde našeg druženja, a kući ćete odnijeti home made pisanice koje će razveseliti vaše najdraže.

KOLIKO TRAJE TEČAJ: 2,5 sata

KOME JE NAMIJENJEN TEČAJ? Odraslima i djeci

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA:
1 odrasla osoba – 55 €
1 roditelj + 1 dijete – 90 €
1 roditelj + 2 djece – 105 €
2 roditelja + 1 dijete – 120 €
2 roditelja + 2 djece – 165 €
2 odrasle osobe – 100 €

ZA OVAJ TEČAJ MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje  unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim terminima.

Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVA

    Call to action banner image
    x

    Lost Password