TEČAJ IZRADE I PEČENJA DOMAĆIH KRAFNI!

Veljača je mjesec ljubavi, ali i krafni koje nas oduševljavaju svake godine u vrijeme karnevala!

Ako s dizanim tijestima niste na „TI“, a želite se okušati u samostalnoj pripremi domaćih krafni, oduševiti obitelj i susjede te postati pravi majstor, ovaj Tečaj izrade i pečenja domaćih krafni je za vas.

GLAVNI CILJ: Na tečaju ćete naučiti zamijesiti i dizati tijesto, peći i puniti ove omiljene slastice, dobro se zabaviti i doslovno omastiti brk!

Klasične i one zdravije iz pećnice biti će glavne zvijezde našeg druženja, a punit ćemo ih čokoladom, vanilijom i ukusnim džemovima.

KOLIKO TRAJE TEČAJ: 3-3,5 sata
Imamo dovoljno vremena za zamijesiti, ispeći i puniti krafne uz druženje i degustaciju.

ŠTO OBUHVAĆA TEČAJ:
Recepte i namirnice. Sami ćete, uz moju pomoć, mijesiti, peći i ukrašavati. Krafne poslije tečaja nosite kući. Sve recepte šaljem mailom nakon tečaja.

KOJE KRAFNE PEČEMO:
Klasične u 2 varijante; bezglutenske, krafne iz pećnice

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA:

1 odrasla osoba – 55 Eura 
1 roditelj + 1 dijete – 90 Eura 
1 roditelj + 2 djece – 105 Eura 
2 roditelja + 1 dijete – 120 Eura 
2 roditelja + 2 djece – 165 Eura 
2 odrasle osobe – 100 Eura 

Ostale cijene na upit.

Namirnice su uključene u cijenu, na vama je samo da ponesete dobru volju, osmijeh i veliku posudu za krafne.

Tečaj se održava u Zagrebu, točnu lokaciju ću javiti nekoliko dana prije radionice.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim terminima.

Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI:

Hvala vam, bilo je stvarno super!!! Dodatno iskustvo koje ću pamtiti a cake koje su bitne za dobiti dobre, ukusne i oku lijepe krafne ću svakako primijeniti tak da budu još bolje!!!

Krafne koje sam donijela doma su nestale za čas!

Valentina

Radionica mi je bila predobra. Baš sam se nekako opušteno osjećao cijelo vrijeme i kako bi zapravo mogao svaki vikend tako dolazit. Super mi je bilo što si nas pustila da sami radimo da se naučimo, a opet si bila tu kad god smo te trebali.

Isto mi je super bilo to što si već unaprijed napravila tijesto, da nemamo praznog hoda, plus što ste zagrijali cijelu prostoriju i izvadili kvasac i maslac da budu na sobnoj temperaturi. To je izvrstan pokazatelj kako brinete da sve ispadne dobro.

Samuel

Draga Marina,

bilo nam je lijepo na radionici domaćih krafni! Uvijek naučim neke trikove i super detalje! Oduševljene smo kćer i ja.

Iva

PRIJAVA

    Call to action banner image
    x

    Lost Password