tečaj kuhanja s vinom

S vinom ćemo kuhati, a malo ćemo staviti i u jelo! Ova me rečenica uvijek dobro nasmije, a u originalu ide ovako: „Često kuham s vinom, nekad ga stavim i u jelo“.

Odmah znam da će biti zanimljivo i jedva čekam veselu ekipu koja voli vina, dobru klopu i odličnu zabavu.

Zajedno ćemo kuhati, sljubljivati namirnice i vino, degustirati za vrijeme i nakon kuhanja te će vaše gurmansko iskustvo biti cjelovito i postat ćete pravi stručnjaci u pripremi jela s vinom!

U ovu vas avanturu vodim s vinarijom Chresno čiji su vlasnici bračni par Miroslav i Ivona Slaviček. Odlučili su se za proizvodnju ekoloških vina te zasadili 17000 trsova u ekološkom uzgoju koji obuhvaća 14 sorti grožđa. Uz klasike poput Traminca mirisnog, Muškata bijelog i žutog, Rajnskog Rizlinga, Zelenog Svilanca, Merlota, Syraha i Cabernet Sauvignona, imaju i uzgoj četiri hibridnih vrsta, PIWI sorte – Solaris, Muscaris, Cabernet Blanc i Cabernet Cortis.

Ako niste znali, ovo su 4 zlatna pravila za kuhanje s vinom:

  1. Nemojte kuhati s vinom koje ne biste popili. Ovo se odnosi na kvalitetu tako da za nas nema brige
  2. Nemojte kuhati s vinom koje niste popili pa je stajalo tjednima otvoreno
  3. Birajte neutralna vina
  4. Pazite na alkohol. Neka su istraživanja pokazala da se u prvih 15 minuta kuhanja gubi 40 % alkohola, no taj postotak pada kako kuhanje odmiče

KOLIKO TRAJE TEČAJ KUHANJA: 2 – 2,5 sata
Imamo dovoljno vremena za pripremu jela, druženje i večeru.

ŠTO OBUHVAĆA TEČAJ KUHANJA:
Namirnice i vino. Jela pripremate sami uz moje vodstvo i prema mojim receptima, kuhate u paru, svaki par kuha po 2 različita jela i svi kuhate različito. Vino za kuhanje i vino za „suho grlo“ jer nitko ne smije kuhati žedan.

Sve recepte šaljem na mail nakon tečaja.

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA KUHANJA:
1 odrasla osoba – 70€ 
2 odrasle osobe  – 130€ 

ZA OVAJ TEČAJ KUHANJA MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje https://pricejednekuhace.hr/poklon-bonovi/ unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

Upusti se s nama u ovu vinsko gurmansku avanturu i pruži svom nepcu najbolje!

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJ KUHANJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.
OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.
OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.
POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim terminima.

Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVITE SE:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password