Tečaj kuhanja veganskih obroka

Ako i vas sve više privlači ideja o vege obrocima, onda ste na pravom mjestu. Obogatit ćemo vaš jelovnik, igrati se okusima, razmjenjivati iskustva, svašta naučiti i dobro jesti!

GLAVNI CILJ: Na tečaju kuhanja veganskih obroka ćemo se dobro zabaviti uz kuhanje i smijeh!

Naučit ćete raditi napitke od žitarica i orašastih plodova, kako zamijeniti jaja u jelima, na koje načine pripremati tofu i koje začine koristiti, kako napraviti vege burgere i krepka variva te još puno toga.

Slastice će također biti zvijezde večeri, zasladit ćemo se sirovim desertima.

S vama ću podijeliti svoje ideje za obroke koji su jednostavni, brzo gotovi i jako ukusni.

vege obroci

KOLIKO TRAJE TEČAJ: 2,5 sata

ŠTO OBUHVAĆA TEČAJ:

Recepte i namirnice. Sami ćete, uz pripremljene recepte pripremati jela. Sve recepte šaljem mailom nakon tečaja.

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije tečaja dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA:

1 odrasla osoba – 60 Eura

2 odrasle osobe – 110 Eura

1 roditelj + 1 dijete – 100 Eura
1 roditelj + 2 djece – 120 Eura
2 roditelja + 1 dijete – 130 Eura
2 roditelja + 2 djece – 165 Eura

Tečaj se održava u Zagrebu, točnu lokaciju ću javiti nekoliko dana prije radionice.

vege obrok

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim terminima.

Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVNICA:

    Call to action banner image
    x

    Lost Password