Rečaj pripreme uskrsnih jela

TEČAJ PRIPREME USKRSNIH JELA – NAJDRAŽA JELA BLAGDANSKOG STOLA NA JEDNOM MJESTU!

 

Od uskrsnog doručka do deserta, svi se veselimo blagdanskom druženju uz ukusna jela koja ove godine možete pripremiti sami!

Nakon našeg tečaja pripreme uskrsnih jela postat ćete pravi chefovi te razveseliti obitelj i prijatelje.

Pripremat ćemo:

Pincu
Uskrsne slastice
Punjena jaja
Mesnu štrucu
Smotuljke od svježeg sira i pršuta
Okruglice od krem sira i začina
Muffini s povrćem i mladim lukom
Rolada od svježeg sira i šunke
Šparoge omotane pancetom
Uskrsne košarice

KOLIKO TRAJE TEČAJ: 2,5 sata

ŠTO OBUHVAĆA TEČAJ: namirnice i recepte

KOME JE NAMIJENJEN TEČAJ? Odraslima, uz prethodnu najavu možete povesti djecu

KAKO SUDJELOVATI:
Prijavi se putem obrasca koji se nalazi na dnu ovog teksta i uplati iznos koji se odnosi na broj osoba koje prijavljuješ. Nakon prijave dobit ćeš mail s potvrdom prijave i podacima za uplatu.
Dan-dva prije radionice dobit ćeš mail s podsjetnikom i uputama gdje, kada, što i kako.

CIJENA TEČAJA:
1 odrasla osoba – 60 €
1 roditelj + 1 dijete – 90 €
1 roditelj + 2 djece – 105 €
2 roditelja + 1 dijete – 120 €
2 roditelja + 2 djece – 165 €
2 odrasle osobe – 110 €

ZA OVAJ TEČAJ MOŽEŠ KUPITI I POKLON BON, samo klikni ovdje unesi svoje podatke i u napomeni navedi za koga je poklon bon (ime i prezime). Nakon uplate na tvoju mail adresu šaljem poklon bon.

PRAVILA I UVJETI ZA ODRŽAVANJE TEČAJA!

REZERVACIJA MJESTA – mjesto za svakog polaznika smatra se rezerviranim po izvršenoj uplati. Prijave za koje ne postoji vidljiva uplata ne smatraju se rezervacijom.

OTKAZIVANJE ODRŽAVANJA TEČAJA – tečaj može biti otkazan u slučaju nedovoljnog broja rezerviranih mjesta ili drugih nepredvidivih okolnosti do najkasnije 72 sata prije planiranog početka tečaja. Svim polaznicima koji su rezervirali svoja mjesta biti će ponuđen novi termin tečaja.

OTKAZIVANJE REZERVACIJA OD STRANE POLAZNIKA – moguće je prema pravilima i uvjetima navedenim u povratu izvršenih uplata.

POVRAT IZVRŠENIH UPLATA – vršimo u slučaju kada smo prisiljeni otkazati održavanje tečaja, a novo ponuđeni termin polazniku nije odgovarajući. U tom slučaju vršimo povrat novca u 100% iznosu.

Polaznici koji su otkazali 14 ili više dana prije planiranog početka tečaja, biti će ponuđen novi termin. Ukoliko novo ponuđeni termin tečaja polazniku nije odgovarajući, polaznik ima pravo na povrat novca u 100% iznosu. Polaznici koji su otkazali 5 ili više dana prije planiranog početka tečaja, imaju pravo na povrat novca u 50% iznosu.

Polaznicima koji se nisu javili u navedenom vremenu ili ne dođu na tečaj uplaćeni iznos je bespovratan i nije prenosiv na tečajeve u novim terminima.

Polaznici koji su tečaj dobili kao poklon ili je uplata izvršena sa računa druge osobe, podliježu istim pravilima i uvjetima osim u dijelu kada stječu pravo na povrat novca koji vršimo isključivo na račun osobe koja je izvršila uplatu.

PRIJAVA

    Call to action banner image
    x

    Lost Password