Maslac od kikirikija postao je nezaobilazan namaz u kuhinji vjerujem mnogima, ne samo meni. Osim što je ukusan i zasitan, osvojio…
Mislim da nema kuće u kojoj se ovaj namaz, bilo kupovni ili domaći, barem jednom nije našao na stolu. Zdrav, ukusan,…
Moj najdraži prilog je upravo ovaj. Obožavam povrće, a mrkve pečene u tavi ili pećnici pravo su otkriće. Ne znam kako…
Kada otkrijete svijet ovakvog kruha i sličnih vrsta s primjerice bademovim brašnom, nema nazad. Ne pada vam napamet više ući u…
Šta da vam kažem, prvi namaz nisam uspjela fotkati jer je nestao u trenu 🙂 I namaz i pivo, a bome…
Ovaj sam kruh prvi put napravila prije mjesec dana, prije radionice Kuhamo s pivom da vidim kako će ispasti i da…
Došlo je na red i bademovo brašno. Osim što sam više vrsta brašna pronašla dok sam čistila kuhinju pa krenula u…
Ova je salata posve neočekivano postala kraljica prve radionice zdravog ručka 🙂 Moram priznati da sam bila skeptična i pomalo u…
Sjemenke bundeve, ili kako ih neki nazivaju bučine golice, koriste se u medicinske svrhe već tisućama godina. Bogat su izvor magnezija,…
Već znate koliko volim bundeve i koliko se zbog njih veselim jeseni. Ipak sam cijelu prošlu jesen posvetila receptima od buče,…