MOJA PRIČA

Svaki dan sam sve sigurnija da slučajnost ne postoji. Znate onaj osjećaj kada razmišljate unatrag i pomislite kako ste sanjali o nečemu ali niste vjerovali da se može ostvariti i samo se nasmijete. Nasmijete jer vam je sada jasno da se sve ostvaruje, da slučajnost ne postoji, da sve dolazi u svoje vrijeme (kada ste spremni).

Nevjerojatno. Tako je počela i moja priča. I da, nije dovoljno samo sanjati već treba i krenuti u ostvarenje snova jer sreća prati hrabre. Moji su snovi veliki i ponekad me plaše. Ali kako kažu: „snovi nisu dovoljno veliki ako te ne plaše“.
U siječnju 2017. godine sanjala sam o gotovim karticama s receptima, koje se prodaju po cijeloj Hrvatskoj. U prosincu 2018. godine to se ostvarilo. Kada su kartice izašle na tržište, sanjala sam o kuhanju, novim receptima, zdravoj hrani, pripremi obroka za druge, ali nisam imala profesionalnu kuhinju. U listopadu 2018. godine i to se ostvarilo.

U kuhinji sam sanjala o malom cateringu i kako ću ljudima pripremati zdravlje na tanjuru, oduševljavati ih novim receptima te pokazati kako se može jesti i zdravo i ukusno. Pogađate! Ostvarilo se!Priča je krenula i polako ulazim u domove i urede, kuham, pečem i uživam, a svi koji naruče moju hranu, jedu zdravo i novo jer ideja imam bezbroj.Sanjam i dalje o nekoliko zaposlenih, radionicama pripreme hrane, organiziranja u kuhinji i planiranja obroka, novim klijentima, novim sponzorima i novim zbirkama recepata…Pazite i vi što sanjate jer bi vam se moglo ostvariti 😉

Call to action banner image
x

Lost Password