Već i vrapci na grani znaju koliko se vole čokolada i tamno pivo 🙂 A i svi vi već znate koliki…
I tako sam ja jedno poslijepodne ispekla palačinke od zobenih pahuljica. Onako, za svoj gušt! Ako se slučajno pitate zašto bi…
Nema tako dugo od kada sam otkrila pečeni ananas i njegov neodoljiv okus. Zapravo, mislim da je to bio prije 2…
Ima li što ukusnije od piletine s krumpirom iz pećice? Čim čujete za ovo jelo pomislite na nedjelju, obitelj, mamu, radost…
Jedno od najdražih jela kod nas doma bile su pohane palačinke. Kažem „bile“ jer im je odzvonilo 🙂 Zapravo, odzvonilo je…
Sjemenke bundeve, ili kako ih neki nazivaju bučine golice, koriste se u medicinske svrhe već tisućama godina. Bogat su izvor magnezija,…
Već znate koliko volim bundeve i koliko se zbog njih veselim jeseni. Ipak sam cijelu prošlu jesen posvetila receptima od buče,…
Zimi jedemo crumble sa jabukama, a ljeti sa šljivama 🙂 Jabuke još nisam probala peći u pivu, ali šljive jesam i…
Ovaj specijalitet uživa popularnost od jutra do večeri pa nećete pogriješiti ako ga poslužite kao desert nakon ručka ili uz jutarnju…
Domaći tost je ipak glavna zvijezda ovog jela! A vi ćete biti zvijezda kuhinje kada ovo jelo pripremite svojim ukućanima ili…