Srednje zahtjevno

ČAROBNE KRAFNE

Sezona krafni službeno je otvorena! Krafne, krofne ili pokladnice dobile su naziv po pokladama, starom običaju maskiranja (prerušavanja) pa su tako…

(0 / 5)

KUGLOF OD BUNDEVE I MAKA

Znate koliki sam ljubitelj bundeve, a još sam veći ljubitelj maka što malo tko zna jer ga rijetko pripremam. Ni sama…

(0 / 5)

Kolač od sira i bundeve

Nedjelju smo proveli u Ivanić-Gradu na daleko poznatoj i popularnoj Bučijadi koja me oduševila bojama, mirisima i okusima. Osim fenomenalnog bučinog…

(5 / 5)

Lepinje punjene mesom i sirom

Draga gospodo, predstavljam vam lepinje „par excellence“ napravljene od mekog, hrskavog pivskog tijesta s mesnim, kremastim punjenjem. E da, golicaju maštu…

(0 / 5)

Pačja prsa s umakom od crnog vina

Ovo je meni najbolji dio patke i jako ih volim iako su baš baš specifičnog okusa. Nekako mi najbolje pašu s…

(5 / 5)

Orasnice

Ove je godine u mom domu sasvim drugačija atmosfera i recepti. Nekako raznovrsniji i primijetila sam da ne bježim od klasičnih…

(3.3 / 5)

Punjeni pileći file s kupusom i čipsom…

Najviše volim recepte koji nastanu spontano. Onako, ne znam što bih kuhala pa otvorim hladnjak i u minuti smislim 🙂 Naš…

(0 / 5)

Pileći file s pireom od buće i…

Sezona je buće, a piletina Međimursko pile dobila je službeni certifikat „antibiotic free“ što je još jedan razlog da ovu jesen…

(0 / 5)

Lazanje s piletinom i mlincima

Lazanje do danas nisu bile moje omiljeno jelo. Jednostavno nisam ljubitelj mljevenog mesa i do sada sam ih uvijek radila s…

(5 / 5)

Grička vještica – torta od čokolade s…

Otvorila sam sezonu pećnice i to proslavila sočnom tortom i odličnom pivom! Toliko su dobra kombinacija da je torta dobila ime…

(4.2 / 5)
Call to action banner image
x

Lost Password