Ovo je meni najbolji dio patke i jako ih volim iako su baš baš specifičnog okusa. Nekako mi najbolje pašu s…
Ove je godine u mom domu sasvim drugačija atmosfera i recepti. Nekako raznovrsniji i primijetila sam da ne bježim od klasičnih…
Najviše volim recepte koji nastanu spontano. Onako, ne znam što bih kuhala pa otvorim hladnjak i u minuti smislim 🙂 Naš…
Sezona je buće, a piletina Međimursko pile dobila je službeni certifikat „antibiotic free“ što je još jedan razlog da ovu jesen…
Lazanje do danas nisu bile moje omiljeno jelo. Jednostavno nisam ljubitelj mljevenog mesa i do sada sam ih uvijek radila s…
Otvorila sam sezonu pećnice i to proslavila sočnom tortom i odličnom pivom! Toliko su dobra kombinacija da je torta dobila ime…
Joj što volim grašak i noklice. Mislim da je stvar u noklicama kojih je uvijek moralo biti puno i kao djeca…
Pilećim rolicama nitko ne može odoljeti, a kombinacija s pancetom posebno je sočna i ukusna. Ja im mogu jesti svaki dan,…
Da mi je netko prije 5 godina rekao da ću od listopada do ožujka nekoliko puta tjedno uživati u jelima od…
Od juhe preko predjela do glavnog jela, piletina je najdraža baza zbog lakoće i kratke pripreme te sposobnosti transformacije uz razne…