Srednje zahtjevno

Orada iz pećnice

Riba je hrana za srce i krvne žile, ali i raj za nepce. Velik broj istraživanja pokazuje da su ljudi u…

(4.1 / 5)

Hokaido tikva punjena kus-kusom

Na ovo se jelo brusim već više od mjesec dana i baš kao što sam pretpostavljala, oduševilo me i imala sam…

(4.1 / 5)

Gulaš od junetine i crnog vina

Ovo je definitivno vinski gulaš na moj način 😋 Znate da volim klasičnu i domaću hranu koju prilagođavam svom nepcu, a zdrave…

(4.1 / 5)

Gulaš s hokaido tikvom

Gulaš originalno potječe iz Mađarske gdje su ga pripremali tamošnji pastiri od 9. st. Valjda zato toliko volim gulaš jer imam…

(4.1 / 5)

Domaći kruh od pirovog brašna

Kada sam objavila fotografiju ovog kruha jednostavno ste me bombardirali pitanjima i tražili recept da sam zbog vas doslovno promijenila plan…

(4.1 / 5)

Naan – indijski kruh

Ideju za Naan dobila sam od Mirjane Marčinko Šmit s bloga Od slatkoga slađe! Izvorni recept je njezin, a ja sam…

(4.1 / 5)

Zapečeni grah

Zapečeni grah često jedemo uz roštilj, no savršen je kao glavno jelo uz koje vam nije potrebno ništa, osim omiljene salate!…

(4.1 / 5)

Grah s kobasicama

Sredina svibnja je, a temperature su bliže kasnoj jeseni nego ljetu. Baš je zahladilo pa sam poželjela neko jelo da nas…

(4.1 / 5)

Pečeni krumpir sa slaninom, sirom i mladim lukom

Mislim da nema osobe koja ne voli krumpir. Kao prilog ili glavno jelo, volim ga jer je kombinacija bezbroj, a sve…

(4.1 / 5)

Metlice od štapića i sira

Ove štosne metle pripremili smo kao iznenađenje za tematski rođendan u Studiju smijeha. Pogađate, tema je bila Harry Potter. Neću reći…

(4.1 / 5)
Call to action banner image
- Lista za kupovinu
x

Lost Password