Ovu sam tortu vidjela kod instagram frendice Pregacha i odmah se zaljubila. Izgledala je sočno i ukusno, spremila sam recept i…
Sezona krafni službeno je otvorena! Krafne, krofne ili pokladnice dobile su naziv po pokladama, starom običaju maskiranja (prerušavanja) pa su tako…
Znate koliki sam ljubitelj bundeve, a još sam veći ljubitelj maka što malo tko zna jer ga rijetko pripremam. Ni sama…
Nedjelju smo proveli u Ivanić-Gradu na daleko poznatoj i popularnoj Bučijadi koja me oduševila bojama, mirisima i okusima. Osim fenomenalnog bučinog…
Draga gospodo, predstavljam vam lepinje „par excellence“ napravljene od mekog, hrskavog pivskog tijesta s mesnim, kremastim punjenjem. E da, golicaju maštu…
Ovo je meni najbolji dio patke i jako ih volim iako su baš baš specifičnog okusa. Nekako mi najbolje pašu s…
Ove je godine u mom domu sasvim drugačija atmosfera i recepti. Nekako raznovrsniji i primijetila sam da ne bježim od klasičnih…
Najviše volim recepte koji nastanu spontano. Onako, ne znam što bih kuhala pa otvorim hladnjak i u minuti smislim 🙂 Naš…
Sezona je buće, a piletina Međimursko pile dobila je službeni certifikat „antibiotic free“ što je još jedan razlog da ovu jesen…
Lazanje do danas nisu bile moje omiljeno jelo. Jednostavno nisam ljubitelj mljevenog mesa i do sada sam ih uvijek radila s…