MARINA OBRADOVIĆ

O MENI!

Moje je ime Marina Obradović i autorica sam zbirke recepata Priče jedne kuhače te najtraženijih radionica u Zagrebu.
Kuhanje volim od malena, iako sam u početcima najviše pekla kolače, kasnije se rodila ljubav i malo po malo dobila sam hrabrost za slana jela koja su danas moja najveća ljubav.

ZAŠTO KUHANJE?

U kuhinji sam svoja i slobodna, uživam u kuhanju i pripremi jela, a posebno me veseli oduševljenje obitelji i gostiju. Jednostavno volim dobro nahraniti ljude, posebno s jelima koja nikada nisu probali ili ih ne jedu često.

MOJA PRIČA!

Nakon 20 godina karijere u velikim korporacijama, odlučila sam krenuti u drugom smjeru i kreirati svoj radni dan, odgovarati samo sebi i kuhati po cijele dane. Tako sam svoju ljubav prema kuhanju te veliko iskustvo u pripremi i organiziranju obroka pretvorila u najljepši posao na svijetu.

Svaki dan sam sve sigurnija da slučajnost ne postoji. Znate onaj osjećaj kada razmišljate unatrag i pomislite kako ste sanjali o nečemu ali niste vjerovali da se može ostvariti i samo se nasmijete. Nasmijete jer vam je sada jasno da se sve ostvaruje, da slučajnost ne postoji, da sve dolazi u svoje vrijeme (kada ste spremni).
Nevjerojatno. Tako je počela i moja priča. I da, nije dovoljno samo sanjati već treba i krenuti u ostvarenje snova jer sreća prati hrabre. Moji su snovi veliki i ponekad me plaše. Ali kako kažu: „snovi nisu dovoljno veliki ako te ne plaše“.

POSLOVNI PUT

U siječnju 2017. godine sanjala sam o gotovim karticama s receptima, koje se prodaju po cijeloj Hrvatskoj, u prosincu 2018. godine to se ostvarilo. Kada su kartice izašle na tržište, sanjala sam o kuhanju, novim receptima, zdravoj hrani, pripremi obroka za druge, 2019. godine i to se ostvarilo.

U kuhinji sam sanjala kako ću ljude motivirati da promijene navike, zdravije se hrane i uvjere kako se može jesti i zdravo i ukusno. Pogađate! Ostvarilo se i to u siječnju 2021. godine kada sam pokrenula autorske kulinarske radionice Mala škola zdravih obroka, Mala škola kuhanja s pivom te 2022. godine Akademiju zdravih obroka.

Priča je krenula i polako sam ušla u domove i urede. Kuham, pečem i uživam, a svi koji kuhaju prema mojim receptima ili dolaze na radionice, jedu zdravo i novo jer ideja imam bezbroj. Pazite i vi što želite jer moglo bi vam se ostvariti!

Veselim se druženju s vama, vjerujem da ćete uživati u mojim idejama i receptima koji će vam olakšati svakodnevni život, organizaciju obroka i dati odgovor na vječno pitanje „Što kuhati sutra?

SURADNJA & NAŠIH PARTNERA

Call to action banner image
x

Lost Password